YouTube'da Pokemon Dizisi Başlıyor!

YouTube'da Pokemon Dizisi Başlıyor!

Youtube üzerinden yeni bir animasyon Pokemon dizisi yayınlanmaya başlandı.

A+A-

Sadece internet üzerinden yayınlanan dizilere yoğun ilgi gösterilirken, yeni bir dizinin daha başladığı açıklandı. Youtube üzerinden yayınlanmaya başlanan dizi, Pokemonlar üzerine kurulu olurken dizi animasyon türünde olacak. Pokemon Generations adı verilen dizi, pokemon seven kişilere yeni bir alternatif olurken, dizi bu hafta içerisinde yayınlanacak ilk bölümü ile birlikte izleyicilerin karşısına çıkacak. Senaryosunda farklı olayların yer alacağı Pokemon Generations’da bugüne kadar piyasada yer alacak pek çok farklı çizgi film, film ve dizlerdeki konulardan esinlemeler ile özel bir hikaye paylaşılacak.

20. Yılı Kutlanıyor!

Pokemon’un bu yıl 20. Yılı olurken, Pokemon Go ile birlikte tüm dünyada yeni bir Pokemon heyecanı yaşanmaya başlandı. Bu bakımdan Pokemon Generations için de ilginin yüksek olması bekleniyor. Özelikle dizinin internet üzerinden ücretsiz ve kesintisiz bir şekilde yayınlanacak olması, dizinin daha fazla kişiyi çekmesini sağlayacak.

Maksimum 5 Dakika Olacak!

23 Aralık tarihine kadar dizinin her hafta yeni bir bölüm Youtube’da yayınlanacak. Bu tarihe kadar maksimum 5 dakika sürecek bölümler hazırlanacak ve daha çok özet şeklinde bölümler hızlı olarak yayınlanacak. Pokemon Generations için Pokemon sevenlerin ilgi göstermesi mümkün görünürken, ilk bölümü ile birlikte bu konuda ilk izlenimler de elde edilebilecek.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.