Youtuber Başak Kablan PAÜ’de

Youtuber Başak Kablan PAÜ’de

PAÜ Ateş Böceği Topluluğu’nun yeni formatı olan ‘Bi Kahve Sohbeti’nin konuğu Youtuber-Yazar Başak Kablan’dı.

A+A-

Değişik yaş gruplarından büyük bir katılım ile Fen Edebiyat Fakültesinde yapılan söyleşi keyifli anlar yaşattı. Benimsemiş olduğu yaşam tarzı olan minimalizm için, annesinin yaşadığı hayatın aynısı olduğunu ve yaşadığının minimalizm olduğunu bilmediğini, daha az tükettiğini ve neyi daha çok sevdiğine karar verdiğini belirten Kablan, kitabın ve okumanın kendisi için önemli olduğunu belirtti.

Kablan, kitap ve okumayı pek çok insanın kurtuluşu olduğunu düşündüğünü ifade etti. Dinleyicilere kitap tavsiyelerinde de bulunan Kablan, yeni çıkarmış olduğu kitabı hakkında da bilgilendirme yaptı. Yeni çıkan kitabı ‘Önce Hayallerim Öldü Sonra Babam’ için heyecanlı olduğunu belirten Başak Kablan kitap yazmanın kendisi için hep olduğunu, yazarak yaşamanın, hayatta kalmanın yolunu aradığını ifade etti.

Kahve İkram Edildi

Ateş Böceği Topluluğu söyleşi esnasında misafirine kahve de ikram etti. Meraklı kitlenin soruları ile süren söyleşide hiçbir soru cevapsız kalmadı. Eğlenceli anlara sahne olan sohbetten sonra Başak Kablan ilk kitabı için imza verdi. Uzun imza sırasına giren katılımcılar, kitaplarını imzalatmalarının ardından Kablan ile fotoğraf çekildiler.

Ateş Böceği Topluluğu, ilki yapılan Bi Kahve Sohbeti’nde önümüzdeki günlerde yeni konuklarını ağırlayacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.