Yüksel, Seçim Çalışmalarına Baba Ziyaretiyle Başladı

Yüksel, Seçim Çalışmalarına Baba Ziyaretiyle Başladı

Sağlıkta kalite arttı.

A+A-

DDH Kardiyoloji servisinde tedavi gören babası Mustafa Yüksel’i ziyaret ederek seçim çalışmalarına başlayan AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Yüksel, “Hastanelerimizde tedavi hizmetlerinin kalitesi her geçen dönem artmaktadır” dedi.

 

AK Parti Denizli Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mehmet Yüksel, yaklaşık 1 aydır Denizli Devlet Hastanesi Kardiyoloji servisinde tedavi gören babası Mustafa Yüksel’i ziyaret etti. Anne ve babasının hayır duasını her şeyin üstünde tuttuğunu ifade eden Yüksel, babasının elini öperek hayır duasını aldı ve “bismillah” diyerek seçim çalışmalarına resmen başlangıç yapmış oldu. Hastanede yatan diğer hasta ve yakınlarla sohbet eden AK Parti Denizli Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mehmet Yüksel, hasta yatağında babasını ziyaret ederek çalışmalara başladığını ifade ederek 7 Haziran’da yapılacak olan seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulundu. Ziyaret sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Milletvekili Adayı Yüksel, AK Parti hükümetlerinin 13 yılda Türkiye’yi kalkındırdığını, bunun da en önemli ayaklarından birinin sağlık alanında yaşandığını anlattı.

 

BAŞARIMIZ TAÇLANACAK

 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hedef olarak gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için son bir adımın kaldığını aktaran Yüksel, “3 Kasım 2002’den bu yana tek başına iktidarda kalan AK Parti, devrim niteliğinde çalışmalara imza atmıştır. Ülkemizin geçmişi ile bu günü arasında kıyaslama yaptığınızda ne kadar ilerleme kat edildiğini açıkça görebilirsiniz. Bir dönem maaş kuyruklarda can veren insanlarımız oldu. Sağlık güvencesi olmadığı için hastane kapılarından dönen yaşlılarımızı biliyorum. Şimdi ise hastane odaları otel odalarını aratmayacak kalitede. Öte yandan tedavi hizmetlerinin de kalitesi her geçen dönem artmaktadır. AK Parti’nin devrim niteliğindeki hamlelerinin daha da anlam kazanması ve güçlü Türkiye için 7 Haziran seçimlerini çok önemli bir adım olarak görüyoruz. Bu seçim başarımızı taçlandıracak olan seçimdir” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.