Yurtiçi 735, Yurtdışı 500 TL...

Yurtiçi 735, Yurtdışı 500 TL...

Yurtiçi 735, Yurtdışı 500 TL...

A+A-

1 Eylül 2017 tarihindeki Kurban Bayramı öncesi yapılacak kurban bağışları hakkında Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde açıklama yapan Türk Kızılayı Derneği Denizli Şube Başkanı Erdal Otçu, Türkiye’de 35 bin, Yurtdışında da 31 ülkede 65 bin kurban keseceklerini belirtti. 

Denizli Gazeteciler Cemiyeti İlyas Haytan Toplantı Salonu’nda gazetecilere seslenen Türk Kızılayı Derneği Denizli Şube Başkanı Otçu, “Türk Kızılayı olarak kurban bağışlarında hedefimiz bu sene yüzde 100 artış sağlamak. Kurban bağışları temin edildiği süreden, kesime kadar geen sürede, yine veteriner hekim kontrolünde bakımları yapılmakta olan bu kurbanlıkların kesimi yurt içinde Et ve Süt Kurumu’na ait kombinalarda yapılacak” dedi. 

KURBAN FİYATLARI BELLİ OLDU

Otçu, kurban bağış miktarlarının yurt içinde 735 Türk Lirası, yurt dışında ise 500 Türk Lirası olarak açıklandığını belirtti. 

Denizli’de Kurban bağışında bulunmak isteyenlerin Türk Kızılayı Derneği Denizli Şubesi’ne gelerek kurbanlarını bağışlayabilecekleri belirtildi. Otçu, “Şubemize gelemeyecek olanların makbuzla ayaklarına gidilebilecek. Vatandaşlarımız son günü beklemesin bağışlarını bir an önce yapsın.” Dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.