Zeybekci İlçe ve Semt  Mitinglerine Devam Ediyor

Zeybekci İlçe ve Semt Mitinglerine Devam Ediyor

Denizli güzelleşecek.

A+A-

Denizli’nin neye ihtiyacı olduğunu çok iyi bildiklerini ifade eden Bakan Zeybekci, “2004 yılında, Denizli vizyon kent olacak, Denizli hak ettiğini alacak söylemleri ile yola çıktık. Denizli büyüdü gelişti güzelleşti. Şimdi, Yeni Türkiye yolunda ikinci yarı başlıyor. Başbakanımız, Hocamız Ahmet Davutoğlu’yla birlikte 2023 yılı hedefleri için yola çıkıyoruz. Yeni Güç Büyük Türkiye hepimizin ukdesidir. Denizlimiz, nasıl ki 2002’den beri çok şey kazandıysa, yeni projelerimizle, yine kazanacak. Pek çok alanda Dünya’nın gıptayla baktığı bir noktaya gelecek” dedi.

 

HIZLI TREN ve OTOYOL GELECEK

 

İzmir – Aydın – Denizli – Antalya arasında hizmete girmesi planlanan hızlı tren ile İzmir Denizli ve Denizli- Antalya arasının 1 saat 10 dakika olacağını, İzmir – Aydın – Denizli – Antalya arasında yapımı tamamlanacak otoyol ile İzmir Denizli Antalya-Denizli arasının 1 saat 30 dakika olacağını ifade eden Bakan Nihat Zeybekci, “ hem hızlı demiryolu hem hızlı karayolu ulaşımıyla İki liman arasında hızlı bağlantı kurulacak, Denizli çiftçisi de sanayicisi de ürettiğini daha hızlı ve daha kolay satacak. -Turizm merkezleri daha da yakınlaşacak, Denizlililer denize, kıyıdakiler Denizli’ye kolayca gidip gelecek. İzmir’e, Aydın’a Antalya’ya gelen turist bir solukta kendini Denizli’de bulacak. Denizli daha çok konaklanan bir turizm merkezi olacak” dedi.

AK Parti ilçe ve semt mitingleri coşkuyla sürüyor

 

Sevindik, Zeybekci’ye “varız” dedi

 

“Beraber Denizli şemsiyesi altında toplanmaya var mıyız? Sevindik olarak hep beraber Denizli’yi daha da ileri taşımaya var mıyız’ diye soran Bakan Zeybekci’ye Sevindikliler “varız” diye cevap verdi.

 

AK Parti, Denizli ilçe ve semt mitinglerine devam ediyor. Bu mitiglerin biri Sevindik Üçkahveler mevkiinde yapıldı. Mitinge binlerce vatandaş katıldı. Coşkulu kalabalığa hitap eden Ekonomi Bakanı ve Denizli Miletvekili Nihat Zeybekci, 2004’te siyasi yürüyüşe başladığı dönemde yine burada yaptığı konuşmadaki “güneş Sevindik’ten doğacak” sözüne vurgu yaparak, “Şimdi 2023 hedeflerimize yine Sevindik’ten yürüyeceğiz” dedi. Bakan Zeybekci, “Türkiye daha da büyümeye gidiyor. Daha ilerlemeye gidiyor” diyerek Türkiye’nin geldiği ekonomik seviyenin çok çok üstüne çıkacağını ifade etti.

 

2023 hedefleriyle hem Türkiye’nin hem Denizli’nin bugünkü seviyelerinin tahmin edilemeyecek derecede büyüyeceğini belirten bakan Zeybekci, Denizli’nin şimdiye kadar olduğu gibi yine hak ettiğini alması için siyasetin birinci masasında kalması gerektiğini söyledi. Bakan Zeybekci, “Denizli siyasetin lider şehirlerinden birisi olacak dedik, oldu. Şu anda Hükümetin 1. masasında oturan bir Denizlili var. Denizli siyasetin lider şehri olmaya devam etsin mi? Denizli milliyetçiliği yapmaya var mıyız? Hep Beraber o Denizli şemsiyesi altında toplanmaya var mıyız? Sevindik olarak hep beraber Denizli’yi daha da ileri taşımaya var mıyız’ sözlerine Sevindikliler “varız” diye cevap verdi.

 

DENİZLİ ŞEMSİYESİ ALTINDA TOPLANACAĞIZ DENİZLİNİN MENFAATİNİ DÜŞÜNECEĞİZ

 

7 Haziran’da sandığa gidildiğinde önce Denizli milliyetçiliği yapılmasını isteyen Bakan Zeybekci, “Denizli’nin menfaatini düşüneceğiz. Allah, Denizli’miz için, Milletimiz için hayırlısı neyse onu nasip etsin. Denizli Milliyetçiliği yapacağız. Millet ne derse başımızın tacıdır. Ne sağına ne de soluna, ne virgül ne de nokta koruz. Olduğu gibi alırız, başımızın tam üstüne koruz. Başka şehirlere bir bakın. Mesut Yılmaz Başbakan ANAP 3-0, aynı Rize AK Parti iktidar, Recep Tayyip Erdoğan Başbakan yine 3-0. Karadeniz’in uşağı akıllıdır. Kayseri, Konya da aynı. Gaziantep, Kütahya, Erzurum, Trabzon, Samsun şöyle bir bakın yüzde 60’ın üzerindeler. Allah’ın izniyle eğer Denizli’nin 7 Haziran’da Türkiye ortalamasının üzerine çıkması yetmiyor. Bütün Türkiye’nin Denizli’ye bakması lazım” dedi.

 

ŞEHİR HASTANESİ İNŞA EDİLECEK DENİZLİ SAĞLIK KENTİ OLACAK

 

Denizli’nin bölgenin en büyük sağlık merkezi olacağını aktaran Bakan Zeybekci, “1000 yataklı şehir hastanesi kamu idaresi ile özel sektör ortaklığında yapılacak. 2 bin 500 personelle çalışacak olan hastane, modern ve ileri tıp teknolojileri ile donanacak. Denizli, Burdur, Muğla, Aydın ve Isparta’da yaşayanlara da hizmet veren Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi hastaneleri ve Şehir Hastanesi ile birlikte, Denizli; Merkez ağız ve diş sağlığı merkezi, Çivril, Tavas, Servergazi, Sarayköy Devlet Hastaneleri,Kadın Doğum Hastanesi, Pisikiyatri hastanesi,Fizik tedavi ve rehabilitasyon hastanesi, Kalp Damar Hastalıkları Hastanesi ve Onkoloji Hastanesi sayesinde tam bir sağlık merkezine dönüşecek” dedi.

 

SÖZ VERDİK VE SÖZÜMÜZÜ TUTTUK

 

Mitingde konuşan AK Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak da “Karşı tarafa bakıyorsunuz sadece içi boş vaatler, ama bizim Denizli için hayallerimiz var daha önce bu hayallerin hepsini gerçekleştirdik. Söz verdik ve sözümüzü tuttuk. Yazılı hale getirdik, dağıttık. Karnemizi böyle alıyoruz. Ne söz verdiysek hepsini tuttuk. İlçelerimiz, Büyükşehir ve Hükümetimiz olmak üzere 3 koldan, şehrimizin dört bir tarafına hizmet üretiyoruz” dedi.

Bakan Zeybekci: Tatatiristanla ilişkilerimiz artarak devam edecek.

Rusya Federasyonu'na bağlı Tataristan Cumhurbaşkanı Rustam Minnihanov, özel uçakla Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin daveti üzerine Denizli’ye geldi. Burada Denizlili iş adamlarına seslenen Cumhurbaşkanı, “Tataristan'a daha çok Türk yatırımcı bekliyoruz” dedi.

 

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin daveti üzerine Denizli’ye gelen ve bir dizi ziyaretlerde bulunan Tataristan Cumhurbaşkanı Rustam Minnihanov, Denizlili işadamlarını Tataristan’a yatırıma davet etti. Çardak Havaalanında Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve protokl üyeleri tarafından karşılanan Tataristan Cumhurbaşkanı Rustam Minnihanov,Denizli Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret etti. Burada Denizli sanayisi hakkında bilgi alan Minnihanov daha fabrika ziyaretleri gerçekleştirdi. Pamukkale’ye giden Tataristan Cumhurbaşkanı Minnihanov, Karahayıt’ta onuruna verilen yemeğe katıldı.

 

SERBEST TİCARET ANLAŞMASI GÖRÜŞMELERİ VAR

 

Rusya ve Rusya’nın içinde, ekonomisiyle öne çıkmaya başlayan Tataristan’a yatırımların artacağını söyleyen Ekonomi Bakanı Zeybekci, “Ben değerli dostum Cumhurbaşkanı Minnihanov’un Denizli’ye ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Rusya Federasyonu ile ekonomik ve ticari anlamdaki iyi ilişkilerin en önemli motor gücünün Tataristan olacağına inanıyorum. Rusya ile Türkiye arasındaki serbest ticaret anlaşması görüşmeleri var. Hizmet, yatırım ve meteoroloji, serbest ticaret konularında Rusya Ekonomi Bakanı ile temastayız. İlişkilerimiz iletleyen süreçte daha da artarak devam edecek. Denizli’deki yatırımcıların, Denizli’deki sanayicilerimizin de Tataristan’ı gördükten sonra oralarda neler yapabileceklerini hayal ediyorum.” dedi.

 

TÜRK ORTAKLARIMIZ VAR

 

İlk kez Türkiye’ye geldiğini aktaran Tataristan Cumhurbaşkanı Minnihanov, Tataristan’da yaklaşık 280 ortak Türk-Tatar işletmesi kurulmuş durumda ve genel anlamda ülke geneline bakıldığında en büyük ortak işletmelerin bulunduğu bölgemiz Tataristan sayılıyor. Bizim Cumhuriyetimiz içerisinde yatırımların 4'te 1'i Türk yatırımlarıdır. Türk ortaklarımızla gerçekten çok güzel çalışmalar yapıyoruz. Türkiye’nin büyük bir tecrübesi var biz de bundan faydalanıyoruz. Tataristan'a daha çok Türk yatırımcı bekliyoruz. Bölgeyi görme olanağı sağladığı için Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'ye teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.