Zirve yolunda Horoz'un rakibi Altay

Zirve yolunda Horoz'un rakibi Altay

Spor Toto 1. Lig 10. hafta maçında Denizlispor deplasmanda Altay'a misafir oluyor. Altay Denizlispor karşılaşması canlı yayınla beIN SPORTS'da.

A+A-

Spor Toto 1. Lig 10. hafta maçında Denizlispor deplasmanda Altay'a konuk oluyor. Zirveye doğru emin adımlarla devam eden yeşil siyahlılar zorlu Altay deplasmanında puan peşinde koşacaklar.

 

1. Lig'de sezona oldukça iyi başlayan Denizlispor, 26 Ekim Cuma günü İzmir Atatürk Stadı'nda Altay karşısına çıkıyor. Saat 19.00'da başlayacak olan Altay Denizlispor karşılaşması beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

 

Son hafta deplasmanda Karabükspor'u 4-0 ile geçen Altay üst üste aldığı mağlubiyetlerin altından yeniden çıkışa geçmenin peşinde. Afjet Afyonspor'u 3-0 ile geçen Denizlispor ise yeniden toparlanarak zirve iddiasını devam ettirmenin amacında.

 

Altay ile Denizlispor tarihlerinde şu ana kadar 25 kez karşı karşıya geldiler. Bu maçların 11'ini Denizlispor, 6'sını ise Altay kazandı. İki takım arasında son olarak 16 Ağustos 2012 tarihinde oynanan 1-1 sona ermişti.

 

Altay Denizlispor

 

Stat: İzmir Atatürk

Tarih: 26 Ekim Cuma

Saat: 19.00

Yayın: beIN SPORTS MAX 1

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.