Zolan: ''Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak''

Zolan: ''Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak''

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ankara ve Diyarbakır'da meydana gelen terör saldırıları nedeniyle taziye mesajı yayımladı.  Başkan Zolan, "Türkiye üzerinde hain emelleri olanlar unutmasınlar ki bu ülkenin birlik ve beraberliğini bozamayac

A+A-
Ankara ve Diyarbakır'da düzenlenen terör saldırıları nedeniyle taziye mesajı yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, menfur saldırıları şiddetle lanetlendiğini söyledi. Başkan Zolan, "Türkiye üzerinde hain emelleri olanlar unutmasınlar ki bu ülkenin birlik ve beraberliğini bozamayacaklar. Ankara ve Diyarbakır'da gerçekleştirilen terör, en basit tabiri ile alçakça gerçekleştirilen saldırılardır. Ahlaki ve insani hiçbir sınırı olmayan bu saldırıları gerçekleştirenlerin arkasındaki güçlerle de mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir. Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak ve en kısa sürede devletimiz bu olayın faillerini yargılayacaktır" dedi.

 

Teröre karşı verilen mücadelenin en sert şekilde süreceğini vurgulayan Başkan Zolan, haince ve alçakça gerçekleştirilen bu saldırıların yaralarının birlik ve beraberlikle sarılacağını ifade etti. Başkan Zolan, şunları kaydetti: "Dün olduğu gibi bugün de milletçe dimdik ayaktayız. Hain saldırılarda hayatı kaybeden şehitlerimizin kanı yerde kalmayacaktır. Milletimizi derin bir üzüntüye sokan menfur saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza ve askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerine ve milletimize başsağlığı diliyorum. Yaralılarımıza acil şifalar temenni ediyorum."

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.