Zolan : Denizli daha da temiz olacak

Zolan : Denizli daha da temiz olacak

Doğa ve çevreye duyarlı yatırımlarıyla "Türkiye'nin En Temiz Kenti" unvanını kazanan Denizli Büyükşehir Belediyesi, 121 Dev Proje kapsamında 3 ilçede katı atık aktarma istasyonu ile 1 ilçede katı atık bertaraf tesisi kuracak

A+A-

Doğa ve çevreye duyarlı yatırımlarıyla "Türkiye'nin En Temiz Kenti" unvanını kazanan Denizli Büyükşehir Belediyesi, 121 Dev Proje kapsamında 3 ilçede katı atık aktarma istasyonu ile 1 ilçede katı atık bertaraf tesisi kuracak. "Türkiye'nin En Temiz Kenti" unvanına sahip Denizli Büyükşehir Belediyesi, doğa ve çevreye yönelik yatırımlarını sürdürüyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi, 2016-2017 Eylem Planı içerisinde yer alan 121 Dev Proje kapsamında Acıpayam, Buldan ve Sarayköy ilçelerinde katı atık aktarma istasyonu, Tavas İlçesi'nde ise katı atık bertaraf tesisi kuracak. Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin Acıpayam, Buldan ve Sarayköy'de inşa edeceği katı atık aktarma istasyonlarıyla; Acıpayam, Serinhisar, Buldan, Güney, Sarayköy ve Babadağ ilçelerinin katı atıkları da bu bölgelerdeki istasyonlarda toplanacak. Toplanan atıklar düzenli depolama sahalarında bertaraf edilecek.

Evsel atıklar kontrollü bir şekilde bertaraf edilecek

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Projesi kapsamında Tavas'a da katı atık bertaraf tesisi inşa edecek. İlçede hayata geçirilecek bu projeyle Tavas'la birlikte Kale ve Beyağaç'ta toplanan evsel atıklar kontrollü bir şekilde bertaraf edilecek. Ayrıca 121 Dev Proje ile yapılacak Acıpayam Katı Atık Aktarma İstasyonu'nda toplanan Acıpayam ve Serinhisar ilçelerinin atıkları da Tavas Katı Atık Bertaraf Tesisi'nde yok edilecek.

"Bir Yıl İçinde Halkımızın Hizmetine Sunacağız" 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi’nin bugüne kadar çevre duyarlılığı noktasında hiçbir fedakarlıktan kaçınmadığını belirterek, bundan sonra da aynı duyarlılıkla çalışmalara devam edeceklerini söyledi. Başkan Zolan, "Merkezde ne varsa ilçelerimizde de aynı hizmetlerimiz olacak' demiştik. Bu ilkeyle tüm Denizli'yi hizmetle buluşturuyoruz. Tavas'ta inşa edeceğimiz katı atık bertaraf tesisi birçok büyükşehir de bile yok. Bu tesislerimizle Tavas, Kale, Beyağaç, Acıpayam ve Serinhisar'ın atıkları bertaraf edilecek. İnşallah bu projelerimizi 1 yıl içinde tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız. Tüm ilçelerimiz inşallah aynı standarda kavuşuncaya kadar gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.