Zolan'ın Kızının Nikah Şahidi...

Zolan'ın Kızının Nikah Şahidi...

7 Nisan'da EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın kızı Esra Zolan ile Abdullah Tok çiftinin düğünlerine Cumhurbaşkanın da katılacağı belirtildi.

A+A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 7 Nisan'da Denizli'ye geleceği belirtildi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın kızı Esra Zolan'ın düğününe katılarak nikah şahitliği yapması beklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan aynı günde AK Parti İl Kongresi'nde yer alacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeniden Denizli'ye geliyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın kızı Esra Zolan ile Abdullah Tok çiftinin düğünleri için 7 Nisan'da Denizli'ye gelmesi beklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın nikah şahidi de olabileceği belirtildi. 7 Nisan 2018 tarihinde Esra Zolan ile Abdullah Tok çiftin düğünleri için Kültür Sitesi'nde bir yemek verileceği ve hemen ardından da akşam saatlerinde EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde nikah töreni yapılacağı kaydedildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Nikaha Katılacak

Başkan Osman Zolan'ı bu mutlu gününde ünlü isimler de yalnız bırakmayacak. Düğüne katılması beklenen en önemli isimler arasında ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yer alacağı belirtildi. Aynı gün içerisinde AK Parti İl Kongresi'ne katılması beklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın akşam saatlerinde Esra Zolan ile Abdullah Tok çiftinin mutluluklarına ortak olarak nikah şahitliği yapacağı öğrenildi.

7 Nisan'da Denizli'de olması beklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı oldukça yoğun bir gündem bekliyor. Sabahın ilk saatlerinde Aydın AK Parti İl Kongresi’ne katılması beklenen Erdoğan, öğle saatlerinden sonra da Denizli'ye geçerek İl Teşkilatları'ndaki seçimlere katılacak. Bazı etkinliklerde yer alması beklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın akşam saatlerinde EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan nikah töreninde Başkan Osman Zolan'ın yanında olacağı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.