Denizli Finalin Muhteşem Finali

Denizli Finalin Muhteşem Finali

Gecede Barış Çocukları Korusu’nun İzmir Marşı’yla başlayan mini konseri ise davetlileri büyüledi.

A+A-

Denizli Final Okulları, PAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlediği “Final-İz” Gala Gecesinde, Matematik Olimpiyatlarından MUN'e, satrançtan yüzmeye, münazaradan Oxford Big Read'a kadar birçok alanda dereceye giren 300 öğrenciye ödülleri verildi. Ayrıca gecede Barış Çocuk Korusu’nun İzmir Marşı’yla başlayan mini konseri ise davetlileri büyüledi.

Denizli’de Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Fen Lisesi ve Anadolu lisesi olarak eğitim öğretim hizmeti veren Final Okulları’nın 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı Gala Gecesi, PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapıldı.

“Bir Hayal Kur ‘İz’ Bıraksın” sloganı ile bir eğitim-öğretim yılını daha geride bırakmaya hazırlanan Denizli Final Okulları’nın Gala Gecesi’ne Denizli Final Okulları Kurucu Müdürü Sadi Öztekin, Okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenci ve veliler katıldı.

1980’DEN BERİ TÜRK MİLLİ EĞİTİM SİSTEMİNE DAMGASINI VURAN KURUM OLDUK

Denizli Final Okulları Kurucu Müdürü Sadi Öztekin, Gala Gecesi’nin açılış konuşmasında, Final Eğitim Kurumları olarak1980’den bu yana Türk Milli Eğitim sistemine damgasını vuran kurum olduklarını vurguladı. Öztekin, “Önce dershane, ardından Final Dergisi, sonrası da yayıncılık ve kampüs okulları olarak Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne devletimize 37 yıldan beri aralıksız olarak hizmet vermekteyiz. Bu yıl da Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde açılan Uluslararası Final Üniversitesi ile eğitim hizmetini taçlandırdık” dedi.

“HAYAL KURMUŞTUK!..”

Denizli’de 3 yıldan beri olağanüstü bir çabayla çok güzel sonuçlar aldıklarını belirten Sadi Öztekin, “Evet biz bir hayal kurmuştuk.1980’de 12 Eylül darbesine, ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara, iç ve dış düşmanlara rağmen bir hedef belirlemiştik. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni akıl ve mantık çerçevesi içinde, bilimsel ve teknolojik yönden gelişmiş devletlerden daha üstün hale getirecek bireyler yetiştirecektik. Öyle de yaptık. 37 yıldan beri sadece Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olanlara değil, KKTC’de ve Azerbaycan’da milyonlarca kişiye eğitim hizmeti sunduk” diye konuştu.

 

FİNAL’İN GURUR TABLOSU

Açılış konuşmasının ardından, sanattan spora, bilimden merkezi sınavlara kadar birçok alanda başarı elde eden 300 öğrenci tek tek sahneye davet edilerek,  tanıtıldı.  Daha sonra Final öğrencilerinden oluşan ve ödül alan Minikler Korusu, mini konser verdi.

Barış Çocuk Korosu’nun ise “İzmir Marşı”yla başladığı ve ardından sevilen türkülerinde oluşan potpori izleyenleri mest etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.