Denizli İl Sağlık Müdürü Değişti!...

Denizli İl Sağlık Müdürü Değişti!...

A+A-

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile, Sağlık Müdürü Dr. Şükrü ARPACI bugün vesilesiyle koltuğunu sağlık personelinin çocuğu Eymen ADIGÜZEL’i makamında ağırladı.Koltuğunu teslim etti!...Eymen ile sohbet eden Dr. Şükrü ARPACI Bayramını kutlayarak sağlıklı ve başarılı bir gelecek temennisinde bulundu, sözlerine şöyle devam etti;

“23 Nisan 1920 Ulusal Egemenliğimizin simgesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisinin Kuruluş gününü Mustafa Kemal Atatürk bir bayram olarak kabul ederek, çocuklara verdiği değeri ve önemi bir kez daha göstermiştir.

23 Nisan, dünya çocuklarına bayram hediye eden tek lider olan Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, ülkemiz geleceğinin teminatı ve yarının gençleri olacak çocuklarımıza verdiği önemi, değeri ve duyduğu güveni en güzel şekilde ortaya koyan anlamlı bir gündür. 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı canı gönülden kutlar, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk’ü, Kurtuluş Savaşımızın bütün kahramanlarını, bu vatan için canını feda eden bütün şehitlerimizi saygı ve minnetle anarken; sevginin, kardeşliğin, hoşgörünün ve barışın hakim olduğu bir dünyada el ele yaşamayı dilerim.”

                                                          

Dr. Şükrü ARPACI  ​İl Sağlık Müdürü

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.