Denizlispor'da sessizlik

Denizlispor'da sessizlik

Ptt 1'inci Ligi'nde Denizlispor, yönetimin olağanüstü kongre kararı almasından sonra sessizliğe gömüldü.

A+A-

Haluk Ulusoy Tesisleri'nde pazartesi günü deplasmanda Multıgroup Alanyaspor'la oynanacak ikinci yarının ilk maçına hazırlanan Denizlispor'da futbolcular yalnız kaldı. Uzun yıllar Süper Lig'de oynayan yarım asırlık kulüpte yöneticiler adeta tesisin kapısından geçmez oldu. Transfer peşinatlarının büyük bölümünü ve 17 maç başı hakedişlerini alamayan futbolcuları teknik heyet ve kaptanlar Mustafa ile Veli motive etmeye çalışıyor. 

Kulüpteki sıkıntıları unutup Multigroup Alanyaspor'la oynanacak maça konsantre olmaya çalıştıklarını söyleyen teknik sorumlu Ali Yalçın, şunları söyledi:

"Sakatlıkları bulunan Dimov, Tuna ve Cem iyileşti. Ancak kondisyonları yetersiz olduğu için Alanyaspor maçının kadrosunda yer almayacaklar. Göndermeyi düşündüğümüz Şaban, Leozinho ve Al Mubaraki halen takımla çalışıyor. Kulüp buldukları taktirde gidebilirler. Takımı ayakta tutmaya çalışıyoruz. Multıgroup Alanyaspor maçını kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Bundan sonra onur mücadelesi vereceğiz. Sonuçta hayat devam ediyor."

KAPTANLAR SAHİP ÇIKTI

Denizlispor'un kaptanları Mustafa Keçeli ve Veli Acar, yönetimin adeta kaderine terkettiği takımı ayakta tutmaya çalışıyor. Kaptan Mustafa, "Zor günlerde futbolcular olarak kenetlendik" derken ikinci kaptan Veli, "Denizlispor sancılı bir süreçten geçiyor. Biz sadece antrenmanlarda iyi çalışıp, maç kazanmayı düşünüyoruz. Bu takım düşmemelidir. İşimiz zor görünüyor ama başaracağız" diye konuşuyor. Denizlispor'un alt yapısından yetişen Recep, Alperen, Şevki ve kaleci Asil ise camiaya kenetlenme çağrısı yaptı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.