DSO Başkanı Keçeci'den Teröre Lanet

DSO Başkanı Keçeci'den Teröre Lanet

Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci’nin 12 ve 13 Mayıs 2016 tarihlerindeki terör saldırılarına ilişkin mesajıdır:

A+A-

12 ve 13 Mayıs 2016 tarihlerinde İstanbul’daki ve Hakkâri’deki terör saldırılarına ilişkin bir mesaj yayımlayan Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, “İlk olarak üzücü haber İstanbul Sancaktepe’den geldi. Sancaktepe’de Samandıra kışlasına yakın bir bölgede askeri personeli taşıyan servis aracının geçişi sırasında bombalı bir aracın uzaktan kumanda ile patlatıldığını öğrendik. Patlama sonrasında 5'i asker 3'ü sivil olmak üzere 8 kişinin yaralandığı açıklandı. Bu olayın üzerinden 24 saat geçmeden diğer bir üzücü haber de Hakkâri Çukurca’dan geldi.  13 Mayıs 2016 Cuma günü saat 04.50 sularında, Hakkâri Çukurca Çığlı Üs Bölgesinde teröristlerle çıkan silahlı çatışma esnasında 6 kahraman askerimizin şehit olduğunu, 8 askerimizin ise yaralandığını öğrendik. Çok geçmeden teröristlere müdahale için bölgeye sevk edilen bir Kobra helikopterinin de, saat 05.50 sularında Hakkâri Çukurca bölgesinde teknik arıza kaynaklı olarak düştüğü ve bu elim kazada helikopter pilotu 2 askerimizin şehit olduğu haberi geldi. ”

 

Ülkemizin her yerinden yürekleri burkan acı haberler alıyoruz. Saldırıları şiddetle kınıyor, kanlı terör saldırılarının tümünü lanetliyorum. Yaşamını yitirenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar ve milletimize baş sağlığı diliyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.