Her Gün 1300 Kişiye İftar

Her Gün 1300 Kişiye İftar

Pamukkale belediyesi ve Beşir derneğinin denizli şubesinin ortaklaşa verdikleri iftarlarda her gün Bin 300 kişi iftar açıyor

A+A-

Pamukkale Belediyesi, Beşir Derneği ile birlikte üniversite bölgesinde 11 Ayın Sultanı Ramazan nedeniyle kurduğu iftar çadırında, çoğunluğu öğrenci olmak üzere her gün 1300 vatandaş yan yana oruç açmanın keyif ve huzurunu yaşıyor. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, rahmet, bereket, mağfiret ayında iftar çadırında gönül sofrası kurduklarını belirterek, hayırseverlere de desteklerinden dolayı teşekkür etti.

 

 

Pamukkale Belediyesi, Beşir Derneği ile birlikte Ramazan ayı nedeniyle Pamukkale Üniversitesi’nin hemen alt kısmında Antalya yolu üzerinde İftar Çadırı kurdu. Hayırseverlerinde büyük destek verdiği iftar çadırında çoğunluğu Pamukkale Üniversitesi öğrencisi olan 1300 vatandaş, her gün yan yana birlikte oruç açmanın mutluluğunu yaşıyor, Ramazan ayının bereketini birlikte paylaşıyor. Çadırda orucun 15’nci gününde Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Kaya, merhum babası Hacı Tevfik Fikret Kaya’nın hayrına iftar verdi. İftara katılan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, iftar öncesinde öğrencilerle sohbet etti, kazanların başına geçerek bir bir vatandaşlara yemek dağıttı. İftar çadırında dualarla hep birlikte oruçlar açıldı.

Beşir Derneği Başkanı Emrah Gürbüz, rahmet ayı Ramazan da böylesi önemli bir organizasyonla gönül sofralarını kurduklarını belirterek, “Bu gönül sofralarının kurulmasında büyük emeği olan Pamukkale Belediye Başkanımız Hüseyin Gürlesin’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

“RAMAZAN’IN MANEVİYATINI YAŞATMAYA ÇALIŞIYORUZ”

 

Pamukkale Belediyesi olarak, Ramazan ayının o maneviyatını, sevincini, bereketini, muhabbetini ilçede en iyi şekilde yaşatmaya gayret ettiklerini belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ise, “Rahmet, bereket me mağfiret ayı olan, 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’e Allah’ın izniyle hep birlikte ulaştık. Bu maneviyatı yüksek ayda paylaşmanın önemini aktarmaya, ‘Nerede o eski Ramazanlar’ diyenlerin nostalji özlemini gidermeye çalışıyoruz. Karahayıt’ta Ramazan Geceleri etkinliğimizle birbirinden değerli sanatçılarımızı vatandaşlarımızla buluşturuyoruz. Hem çocuklarımıza ve ailelere yönelik meddah gösterileri ve özel etkinlikler yanında programlarda sanatçılarımız, ilahiler, dini sohbetler, ezgilerle gönüllere sesleniyor. Pamukkale Üniversitemizin hemen yanında çoğunluğunu yine üniversite öğrencilerimizin oluşturduğu vatandaşlarımıza, Beşir Derneği ve hayırseverlerimizin desteğiyle kurduğumuz iftar çadırında gönül sofraları açıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Böylesi güzel bir günde de, iftar çadırımızda rahmetli Hacı Tevfik Fikret Kaya hayrına verilen iftarda vatandaşlarımızla buluşma imkanı bulduk. Allah kabul eylesin. İnşallah Pamukkale Belediyesi olarak gelecek Ramazan aylarında da bu güzelliklerle halkımızla iç içe olmaya devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.