Herkesi Empati Kurmaya Davet Ediyorum!

Herkesi Empati Kurmaya Davet Ediyorum!

Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat KEÇECİ, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı:

A+A-

Keçeci, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

"Birçok ülkede her 10 kişiden birinin fiziksel, zihinsel veya duygusal nedenlerle engelli olduğu bilinmektedir. Engelli vatandaşlarımızın hayata daha kuvvetli tutunması, her alanda kendilerini geliştirip, yaşama sevgilerini kaybetmemeleri için hepimizin üzerine düşen büyük sorumlulukları vardır. Engelli vatandaşlarımızın sorunları sadece kendilerinin ve ailelerinin değil tüm toplumun ortak sorunudur. Engellilerin önündeki engelleri kaldırmak için hep birlikte kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşları, hayırsever vatandaşlarla işbirliği içerisinde, el ele gönül gönüle vererek çalışmalıyız. Engellilerin toplumla uyum içerisinde yaşamaları için sosyal hayatta yaşadıkları zorluklara birlikte çözüm üretmeliyiz.”

Sosyal hayatta yaşadıkları zorluklar için empati kurmalı ve çözümleri birlikte üretmeliyiz diyen Keçeci, “Engelliler haftası münasebetiyle herkesi empati kurmaya davet ediyor; hep birlikte daha yaşanabilir bir sosyal cevrede yaşamayı ümit ediyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.