Keskin Ailesinin Gurur Günü

Keskin Ailesinin Gurur Günü

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli 21. Dönem Milletvekili Ali Keskin’in Mimar olan kızı Ayşe Keskin, mimarlık ofisini düzenlenen tören ile hizmete açtı.

A+A-

Ankara Bulvarı üzerinde bulunan firmanın ofisin açılış töreni ise iş ve Denizli siyasetinin önemli isimlerini bir araya getirdi.

MHP 21. Dönem Denizli Milletvekili Ali Keskin’in mimar olan kızı Ayşe Keskin’in Keskin Mimarlık Ofisi hafta sonu düzenlenen görkemli bir tören ile hizmete açıldı. Ankara Bulvarı üzerinde bulunan Keskin İş Merkezi’nde hizmete açılan Keskin Mimarlık Ofisinin açılışına MHP İl Başkanı Yasin Öztürk, MHP 21. Dönem Denizli Milletvekili Av. Salih Erbeyin, MHP MYK Üyesi Ali Semerci, Pamukkale İlçe Başkanı Hasan Akgün, Merkezefendi İlçe Başkanı Fatih Coşkun, Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Ülgen,Ülkücü İşçiler Derneği Ege Bölge Başkanı Mehmet Salih İrdem, Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Turgay Demirtaş, Denizlispor Eski Kulüp Başkanı Ali İpek, Keskin ailesi ve sevenleri katıldı.

Açılışta konuşan MHP 21. Dönem Denizli Milletvekili Ali Keskin, mutlu bir gün yaşadığını belirterek, “Bugün büyüyerek meslek sahibi olan ve işyerini açan kızım Ayşe Keskin ile gurur duyuyorum. Kendisine iş hayatında başarılar diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Keskin Mimarlık Ofisinin açılışı dualar eşliğinde yapıldı. Davetliler Mimar Ayşe Keskin’e iş hayatında başarılar diledi.

 

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.