Tam 7,5 Kilometre Uzunluğunda

Tam 7,5 Kilometre Uzunluğunda

Merkezefendi Belediyesi tarafından Selçukbey ve Yenişafak Mahallelerinin tamamını kapsayan tam 7,5 kilometre uzunluğunda bisiklet yolunun yapımı tamamlandı. Artık Merkezefendililer ilçeye kazandırılan bisiklet yollarında sağlıklı bir yaşama pedal çevirirk

A+A-

Merkezefendi Belediyesi’nin ilçede yaptığı çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Merkezefendi’nin bir bisiklet ilçesi olma yolundaki adımlarına bir yenisi daha eklendi. Bu çerçevede Yenişafak ve Selçukbey Mahallelerini kapsayan tam 7,5 kilometre bisiklet yolunun yapımı tamamlandı. Mahallelerdeki yollara çift taraflı olarak yapılan bisiklet yolları ilçeye ayrı bir renk katıyor. Artık Merkezefendililer, yapılan bisiklet yollarında hem sağlıklı bir yaşama pedal çevirecek hem de güvenli bir şekilde bisikletle ulaşım için bu yollardan faydalanabilecek.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, ilçeye kazandırılan bisiklet yollarının güvenli bisiklet sürüşü için çok önemli olduğunu söyledi. Başkan Subaşıoğlu, “Merkezefendi ilçemizde çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Daha önceden belirttiğimiz gibi her mahallemize mutlaka bir yatırımımız var. Şimdi Yenişafak ve Selçukbey Mahallemizde bisiklet yollarımızı tamamladık. Burası 7,5 kilometrelik bir uzunlukta… Bilindiği üzere ilçemiz bir bisiklet ilçesi olma yolunda ilerliyor. 5. Sınıf öğrencilerimize bisiklet veriyoruz. Ara ara da üniversite öğrencilerimizle bisiklet turu yapıyoruz. Merkezefendi Belediyesi olarak biz buna çok önem veriyoruz. Merkezefendili hemşerilerimiz ve sporseverlerimiz şimdi tamamladığımız bisiklet yollarını kullanarak hem sağlıklı bir yaşama pedal çevirecekler hem de güvenli bir şekilde bisiklet sürüşü gerçekleştirecekler. İlçemize bu yatırımımız hayırlı ve uğurlu olsun” diyoruz.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.