Tedaviye Gelen Hastayı Kovdular!

Tedaviye Gelen Hastayı Kovdular!

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde E.S.K. isimli kadın hasta, tedavi olmak için gittiği hastanede kayıt sekreteri ve doktorla tartışınca muayene edilmeden hastaneden kovulduğunu öne sürdü.

A+A-

Edinilen bilgilere göre ,olay Acıpayam İlçesi Acıpayam Devlet Hastanesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Acıpayam İlçe Devlet hastanesinde E.S.K. isimli (38) kadın tiroid rahatsızlığı sebebiyle ultrason servisinden randevu aldı. Saatinde eşiyle beraber hastaneye giden kadın tedavi edilmediğini öne sürdü. Hasta E.S.K., “Ultrason servisinde görevli sekreter bana 'kapının önünde beklemeyin' şeklinde birkaç sefer uyardı. Sıra bana gelmesine rağmen sekreter sıranın bana gelmediğini söyleyerek bana hakaret etti.

Ve hastaneyi terk etmemi söyledi" dedi. Sekreterle sözlü tartışmaya yaşayan hasta kadın daha sonra ise ultrason servisinde bulunan doktorun kendine hakaret ettiğini iddia etti. Doktorun kendini kolundan tutarak ittiğini söyleyen hasta, " Doktor bana 'istediğin yere şikayet etmekte serbestsin seni tedavi etmek zorunda değilim' diye tepki gösterdi. Beni daha sonra odadan dışarıya çıkarttı" diye konuştu. Olayın ardından hasta ve eşi durumu hastane yetkililerine bildirerek şikâyette bulundu.  Kaynak: Acıpayamsonsozgazetesi.com

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.