Tin'nin Kongre Değerlendirmesi

Tin'nin Kongre Değerlendirmesi

Denizli Milletvekili Şahin Tin, AK Parti’nin 3. olağanüstü büyük kongresini değerlendirdi. Kongrenin büyük bir coşku ve heyecan için de geçekleştiğini söyleyen Milletvekili Şahin Tin; “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ilk günkü aşkla kut

A+A-

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, partisinin 3. Olağan üstü kongresine ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. AK Parti de kongre demenin daha çok güçlenme demek olduğunu belirten Milletvekili Şahin Tin, “AK Parti bugün sadece bir kongre gerçekleştirmedi aynı zamanda köklü bir değişiminde en güçlü adımını attı. Milletimiz referandumda verdiği evet oyları ile bir sistem değişikliğini hayata geçirdi. Bu değişiklik Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden milletin partisiyle buluşturdu. AK Parti her dönemde karılaştığı tüm zorluklara milletimiz ile birlikte göğüs gerdi. Zorluklar karşısında asla ideallerinden ve gelecek vizyonundan asla vazgeçmedi ve taviz vermedi. AK Parti olarak, 2001 yılında çıktığımız bu kutlu yolculukta hiçbir ayrım yapmadan tüm kesimi kucakladık ve yorulmadan çalıştık. Kimseyi ayrıştırmadık ve ayrıştırmak isteyenlere de fırsat vermedik. Bunu liderimizin kararlı ve dik duruşuyla başardık. Bugün yeni bir sürece giriyoruz Partimizin kurucu genel başkanı Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan 998 gün sonra yeniden genel başkanımız oldu. Böylesi kutlu bir yolda Liderimize yol arkadaşlığı yapıyor olmak bizler için bir gurur vesilesidir” dedi.

 BU KONGRE YENİ BİR BAŞLANGIÇ

 AK Parti’nin kurulduğu ilk günden beri büyük reformların yegâne adresi olduğunu söyleyen Milletvekili Şahin Tin, “AK Parti kadroları olarak hep ilk günkü aşk ve heyecanla çalıştık. Bugün yeni Türkiye yolculuğumuz da yeni ve güçlü bir başlangıç daha gerçekleştiriyoruz. Büyük hedeflerimiz var. 3’üncüsünü gerçekleştirdiğimiz bu olağanüstü büyük kongre, hedeflerimizi yakalamak ve ülkemizi daha müreffeh yarınlara taşımak için var gücümüzle çalışacağımız yeni bir başlangıç olacaktır. Bu kongre gösteriyor ki, milli ve yerli sanayimiz daha da büyüyecek. İhanet odaklarının nefesi kesilerek hainlerin kökü kazınacak. Türkiye her alanda yeniden diriliş ve yeniden yükseliş için aydınlık bir sayfa açarak kararlı bir şekilde yürüyüşünü sürdürecek” dedi.

 CAHİT ÖZKAN’I KUTLUYORUM

 Kongrede yapılan organ seçimlerinde Merkez Karar Yönetim Kurulu üyeliği görevine seçilen Denizli Milletvekili Cahit Özkan’ı da tebrik eden Milletvekili Şahin Tin, “Bu bir nöbet değişimi, kongre dönemlerinde böyle önemli değişimler yaşanır. Her dönem MKYK da Denizli ismini görmek bizleri gururlandırıyor ve mutlu ediyor. Partinin kurulduğu ilk günden bugüne neredeyse her dönem Denizli’den bir hemşerimiz partinin üst yönetim organında yer aldı. Bugün Cahit Özkan kardeşimize bu görev tevdi edildi. Denizli Milletvekilimiz Cahit Özkan kardeşimin layıkıyla bu görevin üstesinden geleceğine yürekten inanıyor ve üstlendiği yeni görevinde üstün başarılar diliyorum” dedi.

 Milletvekili Şahin Tin, değerlendirmesinin sonunda AK Parti’nin kuruluşundan bugüne emek veren tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti ve hayatını kaybedenleri de rahmet ve minnetle andığını ifade etti.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.