''21 Ekim Gazetecilik Gününüz Kutlu Olsun''

''21 Ekim Gazetecilik Gününüz Kutlu Olsun''

''21 Ekim Gazetecilik Gününüz Kutlu Olsun''

A+A-

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz; 21 Ekim Gazeteciler Bayramı olması münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Filiz, yayımladığı mesajında gazeteciliğin ve haberciliğin önemli ve çok kutsal bir meslek olduğuna dikkat çekti.

Gazeteciliğin; bilgi, birikim ve kabiliyet gerektiren meslek dallarından olduğunu söyleyen Başkan Necip Filiz; gazetecilerin, çok zor şartlar altında görevlerini icra etmeye çalıştıklarını, demokrasimizin güçlü ve sağlam temeller üzerine oturtulması, fikir ve düşünce hürriyetinin geliştirilmesi ve gerçeklerin araştırılması gibi çok önemli görevleri yerine getirdiğini ifade etti

 

Gazetecilik mesleği’nin, 24 saat boyunca süren zor bir meslek, Fedakarlık isteyen bir meslek olduğuna vurgu yapan Başkan Filiz; “ Toplumu haberdar etmek ve üstelik bunu yaparken tarafsız, yorumsuz bir şekilde gerçekleştirmek özveri gerektirir. İlkeli ve dürüst olmak gazetecinin düsturudur” dedi.

 

 

 Gazetecilerin, toplumun çıkarlarını göz önünde bulundurarak, kamuoyuna yaptıkları doğru haberlerle birlikte toplumun haber alma özgürlüğü yolunda büyük ve önemli görevler ifa ettiklerini belirten Başkan Filiz;” Kamuoyu ile yöneticiler arasında köprü görevi yapan, ilimizin ve ilçelerimizin sosyal ve ekonomik gelişiminde aktif rol alan gazetecilerimizin insanlara hizmet ettiği gerçeği göz ardı edilmemelidir. Bu duygu ve düşüncelerle; basın meslek ilkeleri doğrultusunda doğru ve tarafsız gazetecilik anlayışı çerçevesinde kamuoyunu aydınlatan, öncelikle ilimizdeki değerli gazetecilerimiz olmak üzere tüm basın mensuplarımızın 21 Ekim Gazeteciler Bayramı'nı kutluyor, meslek hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.