“Kredi muslukları sonuna kadar açık''

“Kredi muslukları sonuna kadar açık''

“Kredi muslukları sonuna kadar açık''

A+A-

S.S. Denizli-Uşak İl ve İlçeleri Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği’nin Mali Genel Kurulu yapıldı.

Esnaf Sarayı Topantı Salonunda gerçekleştirilen Genel Kurula Birliğe bağlı 34 Kooperatifin Başkan ve yöneticileri katıldı. Divan Başkanlığı’nı Elektrikçiler Odası Başkanı Cavit Beydemir’in yaptığı Genel Kurulda Yönetim ve Denetim Kurulu Raporları okunarak oy birliği ibra edildi.

KREDİYE DAHA ÇABUK ULAŞIYORUZ

Genel Kurulda bir konuşma yapan S.S. Denizli-Uşak İl ve İlçeleri Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Musa Çelikkol, Birliğe bağlı esnafın krediye ulaşma ve kullanma konusunda hiçbir sıkıntı yaşamadığını söyledi. Çelikkol, “Birliğimize bağlı 34 Kooperatif bulunuyor. Hükümetimizin son zamanlarda esnafa yönelik çıkardığı teşviklerle krediye ulaşmamız oldukça kolaylaştı. Şu an itibariyle esnafımıza uygun şartlarda anında kredi imkanı sunabiliyoruz. Buradan, sürekli esnafımızın yanında olan kendisine ilettiğimiz her hangi bir sorunu anında çözüme kavuşturan başta Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci olmak üzere Denizli Milletvekillerimize ve esnafımıza kredi musluklarını açan Hükümetimize teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.