1 Ocak 2021 Cuma namazı kılınacak mı? Cuma günü camiler açık mı?

1 Ocak 2021 Cuma namazı kılınacak mı? Cuma günü camiler açık mı?

Yılbaşında başlayacak sokağa çıkma yasağı kapsamında 1 Ocak 2021 günü Cuma namazının kılınıp kılınmayacağı merak konusu olmuştu. Vatandaşlar 1 Ocak’ta camilerin açık olup olmayacağını araştırmaya başladı.

A+A-

1 Ocak 2021 Cuma namazı kılınacak mı? sorusunun cevabı netlik kazandı. Yılbaşı öncesinde 31 Aralık gecesinde başlayacak olan sokağa çıkma yasağında 1 Ocak Cuma günü camilerin açık olup olmayacağı sorgulanmaya başlanmıştı. Bu konudan İl Hıfzısıhha Kurulları doğrultusunda yeni pandemi önlemleri alınacağı vurgulandı.

Koronavirüs salgını nedeniyle yılbaşı öncesinde sokağa çıkma yasağı kararı alınmıştı. 4 gün süresince devam edecek olan yasaklar kapsamında 1 Ocak 2021 tarihinde Cuma günü camilerin açık olup olmadığı ve Cuma namazının camilerde kılınıp kılınmayacağı vatandaşların en çok merak ettiği sorulardan birisi olmuştu.

1 Ocak 2021 Cuma namazı

1 Ocak 2021 Cuma namazı kılınacak mı?

Vatandaşlar yoğun şekilde "bu hafta Cuma namazı kılınacak mı?" sorusuna yanıt ararken 1 Ocak Cuma günü pandemi kurallarına uygun olarak Cuma namazının eda edilmesi beklenmekte. Bu konuda kesin kararın en geç yarın verilmesi gerekmekte.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.