1. Sınıfta 1. Oldu,Brezilya'ya Gidecek

1. Sınıfta 1. Oldu,Brezilya'ya Gidecek

Milli Savunma Bakanlığı Harita Genel Komutanlığı’nın 120. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, Milli Eğitim Bakanlığı ile ortaklaşa düzenlediği Türkiye genelinde gerçekleştirilen “Günümüz Dünyası’nda Benim Yerim” konulu resim yarışmasında 1. Sınıf

A+A-

Öğrencilerin resim sanatına ilgilerini ve farkındalığını artırmak, orijinal çalışmalarını desteklemek amacıyla yapılan yarışmada, Denizli Özel Servergazi İlkokulu öğrencisi Emine İpek Kara’ya, Harita Genel Komutanlığı tarafından  1.’lik ödülü olarak dizüstü bilgisayar ve plaket verilecek.

 

Türkiye 1.si olarak büyük bir başarıya imza atan Emine İpek Kara’nın eseri ayrıca Harita Genel Komutanlığı’nın ülkemizi temsil ettiği Uluslararası Kartografya Birliği (ICA) tarafından 23-28 Ağustos 2015 tarihleri arasında Rio dJareiro Brezilya ‘da düzenlenecek olan “ICA Uluslararası Çocuk Resim Yarışmasına Türkiye’yi temsil etmek üzere gönderileceği açıklandı.

 

Özel Servergazi İlkokulu Müdürü Uysal Cesur Türkiye 1.si olan öğrencilerini tebrik ederek öğrencilerinin bu başarıyı kazanmada büyük emekleri olan sınıf öğretmeni Gülten Tecimen ve Görsel Sanatlar öğretmeni Ayşe Karaçoban’a teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.