1 Yıl Kesin Mühlet Verildi

1 Yıl Kesin Mühlet Verildi

Denizli’de konkordato ilanları devam ediyor. Son olarak bir tekstil firmasının daha iflas ertelemesi başvurusu kabul edildi.

A+A-

Denizi Asliye Ticaret Mahkemesine başvuran Denizli ekonomisinin önemli firmalarının başında gelen Üstündağ Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketinin konkordato talebi olumlu karşılandı.

 

Denizli Asliye Ticaret Mahkemesi tarafından firma ile alakalı yapılan açıklama şu şekilde, "Davacı, Üstündağ Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi vekili tarafından açılıp mahkememizde görülmekte olan Konkordato

davası, Denizli Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından 09.01.2019 tarihinden itibaren başlamak üzere 1 yıl kesin mühlet verilmesine karar verilmiştir"

Soyulmuştu

Denizli tekstil sektörünün önemli firmalarının başında gelen Üstündağ Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, iş elbiseleri alanında Türkiye'nin, en başarılı işletmelerinin başında gelmekte. Aylık 1 milyon metrelik dokuma kapasitesine sahip Üstündağ Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi geçen senelerde de hırsızlık olayı ile

gündem olmuştu. Denizli dışından gelen hırsızlar, sektörün öncü tekstil firmasını soymuşlardı.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.