10 Numarada Görülmemiş Olay! Kafalar Karıştı

10 Numarada Görülmemiş Olay! Kafalar Karıştı

Dün akşam yapılan On Numara çekilişinde 12 kişi büyük ikramiyeyi tutturdu. Ama kazananlardan 8'inin Bursa, Karacabey ilçesinde yaşıyor olması ise kafaları karıştırdı.

A+A-

Milli Piyango tarafından düzenlenen On Numara’nın bu haftaki çekilişi dün akşam gerçekleşti. Büyük ikramiyeyi kaç kişinin kazandığının ve kazanan talihlilerin nerede olduklarının açıklanması ile birlikte sosyal medyada Milli Piyango İdaresi ve On Numara çekilişine eleştiri bombardımanı gerçekleşti.

Tesadüfün Böylesi!

Milli Piyango İdaresi tarafından açıklanan sonuçlara göre 15 Nisan tarihinde gerçekleştirilen On Numara çekilişinde 12 kişi büyük ikramiyenin sahibi oldu. Enteresan bir şekilde kazanan bu 12 kişiden 8’i Bursa’nın Karacabey ilçesinde yaşıyor. Kazanan diğer 4 talihli ise Adana'nın Yüreğir, İstanbul'un Kadıköy, Bahçelievler ve Fatih ilçelerinde On Numara kuponlarını yatırdılar.

ss-001.png

Büyük bir ‘tesadüf’ sonucu 12 kazanandan 8’inin aynı ilçeden kupon yatırmış olması, On Numara çekilişine şaibe karıştırıldığı iddialarını de beraberinde getirdi. Pazartesiden pazartesiye düzenlenmekte olan On Numara’nın 15 Nisan Pazartesi akşamı gerçekleştirilen çekilişi ile ilgili sosyal medyada pek çok yorum yapıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.