10 Senedir Kadınları Destekliyor

10 Senedir Kadınları Destekliyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi koordinesinde  hemen hemen 10 seneden beri hizmet eden El Emeği Pazarı'nda seçim heyecanı vardı.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi bünyesinde ev hanımlarının sosyal ve ekonomik hayata katkıda bulunmaları için 10 sene evvel kurulmuş olan El Emeği Pazarı, 2018 - 2020 dönem başkan seçimini yaptı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi'nde yapılmış olan seçimlere başta Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, pek çok yetkili ve El Emeği Pazarı üyeleri katılımda bulundu.

Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, seçimin hayırlı olması dileklerini ileterek, bugüne dek El Emeği Pazarına emek vermiş olan evvelki dönem başkanı Meral Akbal Zeren’e çalışmalarından ötürü teşekkür ettiğini, Kent Konseyinin gönüllü insanlardan teşekkül ettiği bir STK olduğunu, buradaki amaçlarının toplumdaki diğer insanlara faydalı olabilmek olduğunu, El Emeği Pazarı’nın da Kent Konseyi’nin en önemli topluluklarından bir tanesi olduğunu sözlerine ekledi.

 

"Sizlerin mutlu olmasını istiyoruz"

 

Kadınların el emeği göz nuru eserlerini El Emeği Pazarı ile satıp  aile ekonomilerine katkıda bulunmalarını amaçladıklarını dile getiren Değirmenci, üreten kadınlar olarak onların da mutlu olmasını istediklerini ifade etti.

Konuşmadan sonra seçimler yapıldı. Ayşe Alancı ve Yadigar Karakurt’un aday olduğu seçimlerde 43 üye oy verdi ve 35 üyenin oyunu almış olan Ayşe Alancı 2018 - 2020 dönem başkanlığını elde etti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.