12.Denizli Şiir Günleri Yapıldı

12.Denizli Şiir Günleri Yapıldı

12.Denizli Şiir Günleri Yapıldı

A+A-

Egeli Araştırmacı ve Yazarlar Birliği (YAZ-AR-BİR)’in düzenlediği 12. Denizli Şiir Günü yapıldı. Her ayın ilk cumartesi günü gerçekleştirilen, “Şiirini al da gel!” çağrısına cevap veren şairlerin kendi şiirleriyle katıldığı etkinlik yine ilgiyle karşılandı. Denizli Türk Ocakları Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinliği şair öğretmen Betül Yatağan sundu.

Açılış konuşmasını yapan YAZ-AR-BİR Genel Başkanı Abdülkadir Uslu, zamanın çabuk akıp gittiğini belirterek, “Bir ay daha geçti. Ne mutlu bize ki bu geçen zamanı da değerlendirdik geride ürettiklerimizle bir iz bir ürün bıraktık.”dedi.

Abdülkadir Uslu, Her ayın ilk Cumartesi günü Denizli Şiir Günlerini gerçekleştirdiklerini anlatarak; diğer üç cumartesi günü de atölye çalışmalarına devam ettiklerini belirtti.

Uslu, “Bu atölye çalışmalarımız hem daha kaliteli ürünler ortaya koymamız, hem eğitime devam etmemiz hem de daha fazla üretmemize katkı veriyor.”dedi. Etkinliklerin devam ettiğini ifade eden YAZ-AR-BİR Genel Başkanı Uslu, etkinliklerine üyeleri olmayanların da katılabileceğini ve ücretsiz olduğunu anlattı.

Açılış konuşması sonrasında şiir ve türkü dinletisi başladı. Türk Halk Müziği sanatçısı Ozan Mehmet Dağal’ın sesiyle ve sazıyla renk kattığı etkinlikte şairler kendi şiirlerini seslendirdiler.

Denizli’den Ali Tuluk, Acıpayam’dan Abdullah Aksoy, Sarayköy’den Mehmet Aslan, Çal Bayıralan’dan İsmail Gökçe, Bekilli Demirci’den Mustafa Demirci, Tavas Çağırgan’dan Musa Soyuçok, İstanbul’dan Necat Dürümlü, Samsun’dan Nihat Çelik, Tavas’tan Ahmet Çölgeçen, Bozkurt’tan Reyhan Pervanlar Karaalp, Denizli’den Özcan Gözen, Çal Kutlubey’den Mehmet Dağal, Denizli’den Sadık Dağdeviren, Denizli’den Ülkü Çetinkaya, Denizli’den Kadir Yatağan, Denizli’den Serdar Gedizlioğlu, Denizli’den Hüsamettin Tat, ve Denizli’den Mustafa Durul şiirlerini okudular.

Etkinlik sonrası katılım belgeleri YAZ-AR-BİR Genel Başkanı Abdülkadir Uslu tarafından verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.