13-14 Temmuz bankalar açık mı? İdari izinde bankalar çalışıyor mu?

13-14 Temmuz bankalar açık mı? İdari izinde bankalar çalışıyor mu?

Bankalarda işleri olan vatandaşlar Kurban Bayramı sonrasında tatil günlerini sorguluyor. 9 günlük tatilin açıklanması ile 13-14 Temmuz tarihinde bankalar açık mı sorusuna cevap aranıyor. Peki, bankalar Kurban Bayramı sonrasında açık mı?

A+A-

Kurban Bayramı ile 15 Temmuz arasında kalan 13-14 Temmuz tarihinde çalışanların idari izinli sayılması sonrasında bankalarda işleri olan vatandaşlar merak içerisinde araştırmalarına başladı. 2 gün kamuda idari izin kapsamında banka çalışanlarının 13 ila 14 Temmuz tarihinde çalışıp çalışmayacakları sorgulanmakta.

9 Temmuz Cumartesi günü başlayan Kurban Bayramı, 12 Temmuz Salı gününde sona erecek. 15 Temmuz ise daha önceden açıklandığı gibi resmi tatil olduğundan 13-14 Temmuz tarihlerinde de kamu çalışanları idari izinli sayılacak.

bankalar-acik-mi.jpg

13-14 Temmuz Bankalar Açık Mı?

Kurban Bayramı ile 15 Temmuz tarihleri arasında kalan 13-14 Temmuz tarihlerinde memurlar idari izinli sayılacak. Ancak 13-14 Temmuz tarihleri arasında Türkiye genelinde tüm bankalar açık olacak. Tüm iş yerlerinin kapalı olmasına rağmen bankaların açık olma nedeni ise uluslararası finans takvimi gösterilmekte. Son dakika idari tatiller bankacıları kapsamıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.