15 Gün Süre Verildi

15 Gün Süre Verildi

Denizli’nin ileri gelen tekstil firmalarından bir tanesi olan ve 1 yıl süre ile konkordato süresi alan Aslan Tekstil için atanan komiser heyeti, firmadan alacaklı olan kişi ve kurumlara çağrı yaptı.

A+A-

Komiser heyet alacaklıların 15 gün içinde dayanak belgeleri ve dilekçeleri ile birlikte Konkordato Komiserliğine başvurmalarını istedi.

Denizli'de Daha önce 3 ay süreyle geçici koruma alan Aslan Tekstil Ve Konfeksiyon A.Ş, tekrar mahkemeye başvurmuştu. Mahkeme ise durumunu değerlendirdiği Aslan Tekstil’e 20 Aralık 2018 tarihinden başlamak üzere 1 yıl ek mühlet kararı vermişti. Daha önce denetim ve kontrol amacıyla firmaya atanan 3 komiserin görevlerine de devam kararı alınmıştı. Mahkemenin atadığı komiser heyetinden ise firmadan alacaklı olan kurum ve kişilere bir çağrı geldi.

15 Gün Süre

Yayınlanan resmi ilanda, Aslan Tekstil ve Konfeksiyon Sanayi ve Ticaret A.Ş.’den alacağı bulunanların ilan tarihinden itibaren 15 gün içinde alacaklarını dayanak belgeleri ve dilekçeleri ile birlikte Konkordato Komiseri Erkan Seçen’in Sırakapılar Mahallesi 493 Sokak No: 10 D:18 Ali Urhan İş merkezi, Merkezefendi/Denizli adresine giderek bildirmeleri gerektiği duyuruldu. Alacaklarını bu süre içerisinde bildirmeyen alacaklıların ise Bilançoda kayıtlı olmadıkça konkordato projesinin müzakerelerine kabul edilmeyecekleri duyuruldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.