15 Temmuz'u Şiddet ve Nefretle Kınıyoruz

15 Temmuz'u Şiddet ve Nefretle Kınıyoruz

Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Denizli Şubesi Başkanı Mustafa Işık, 15 Temmuz münasebeti ile şu mesajı yayınladı:

A+A-

Milletimizin gözbebeği, tarihi şanlı kahramanlıklarla dolu, peygamber ocağı Türk Silahlı Kuvvetleri’nin içine yuvalanmış FETÖ /PDY mensubu asker kılığına girmiş hainler tarafından ülkemizde gerçekleştirilmeye çalışılan darbe girişiminin,15 Temmuz yıldönümünde bir kez daha şiddet ve nefretle kınıyoruz.

Milletimiz, iradesine ipotek koymaya çalışanlara karşı direnmiş ve darbeyi boşa çıkarmıştır. Milli ve onurlu mücadelede 251 vatandaşımız şehit düşmüş, 2194 vatandaşımız ise gazi olmuştur. Bu açıdan 15 Temmuz istiklal ve istikbal mücadelesidir.

Türkiye’nin büyümesini istemeyenler 15 Temmuz’da olduğu gibi her daim hainliklerini sergilemeye devam edecektir.

Asla unutmayacağımız ve unutturmayacağımız 15 Temmuz hain darbe girişimi; ülkesine, devletine, demokrasisine, anayasal düzene ve özgürlüğüne bağlılığını, aydınlık bir gelecek idealinden asla taviz vermeyeceğini tüm dünyaya haykıran asil milletimizin yazdığı kahramanlık destanı ile hüsrana uğramıştır.

Bu vesile ile Vatan,Ezan,bayrak ve millet uğruna ebediyete intikal eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anar kahraman gazilerimize şükranlarımızı sunarız.

Milletin iradesi,vatanın bekası için çalışan,emek veren,dua eden herkesten Allah razı olsun

.“15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü “ kutlu olsun.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.