15 Yaşındaki Kız Kayıp

15 Yaşındaki Kız Kayıp

Denizli'nin Pamukkale İlçesi, İncilipınar Mahallesi’nde yaşayan ve özel bir kolejde eğitim hayatını sürdüren 15 yaşındaki Saadet B.’den bir süredir haber alınamıyor. Anne Sebahat B. tarafından emniyete de kayıp başvurusu yapılan Saadet B.’nin herhangi bir

A+A-

Denizli'nin Pamukkale İlçesi, İncilipınar Mahallesi’nde yaşayan ve özel bir kolejde eğitim hayatını sürdüren 15 yaşındaki Saadet B.’den bir süredir haber alınamıyor.

Anne Sebahat B. tarafından emniyete de kayıp başvurusu yapılan Saadet B.’nin herhangi bir psikolojik ve ailevi sorunu olmadığı öğrenildi. Kendisinin çok uyumlu ve çevresinde sevilen bir kız olduğunu ifade eden Saadet B., “Saadet’in herhangi bir sorunu yoktur. Sakalaştık okula gönderdim sonrasında bir daha haber alamadık kendisinden.

Ailem yaklaşık 10 kişi kızımı arıyor. Gidebileceği her yere baktık.Bir kez telefonları açmış konulmuşlar. Annem kızar demiş. Şimdi ise telefonu tamamen kapalı. Daha önce hiç kaybolmadı. Böyle bir girişimde de bulunmadı: Evde ayrılırken üzerinde bordo mont, siyah pantolon ve siyah ayakkabı vardı. Kısa ve küt saçlıdır. Görenler duyanların emniyet birimlerimize haber vermesini istiyorum” dedi.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.