150 TL Altı 5 Sevgiliye Doğum Günü Hediyesi Fikri

150 TL Altı 5 Sevgiliye Doğum Günü Hediyesi Fikri

Sevgilinizin doğum gününe az bir zaman kaldı ama siz hala ne alacağınıza karar veremediniz mi?

A+A-

Sevgiliye doğum günü hediyesi arama sürecinde kendinizi strese sokmanıza hiç gerek yok. Çünkü doğum gününde sevgilinizi mutlu edebilecek uygun fiyatlı ve anlamlı hediyeyi bulmanız mümkün.

Muhiku’nun alışılagelmiş hediyelere alternatif olarak sunduğu yenilikçi çözümler sevgilinizi doğum gününde en güzel hediyelerle mutlu etmenize yardımcı oluyor. Üstelik sunduğu uygun fiyatlı hediyeler sayesinde kendinizi zora sokmadan sevgilinize hem romantik hem de anlamlı bir hediye vermenize yardımcı oluyor.

O zaman Muhiku’dan 150 TL altına alabileceğiniz en güzel sevgiliye doğum günü hediyesi fikirlerini hep birlikte keşfedelim.

Çay ve Kahve Hediye Kutusu

Sevgiliniz çay ve kahve içmeyi seviyorsa, yeni lezzetler denemek en büyük tutkuları arasındaysa ona Çay ve Kahve Hediye Kutusu’nu verebilirsiniz. Muhiku’nun egzotik aromalarla hazırladığı bu lezzet dolu kutu 150 TL altına alabileceğiniz en zengin seçeneklerden biri.

Üstelik bu hediye sayesinde partnerinize yeni yaşında yeni lezzetler deneyimleme şansı da verebilirsiniz.

Make a Wish Hediye Kutusu

Sevgilinize hem doğum günü konseptli hem de oldukça anlamlı bir hediye vermeye ne dersiniz? Hatıralarınızla süsleyeceğiniz Make a Wish kutusu sayesinde sevgilinize renkli bir kutlama yapmakla kalmayacaksınız. Aynı zamanda yaşadığınız en güzel anları ona yeniden hatırlatabileceksiniz.

Sevgiliye Tatlı Anılar Hediye Kutusu

Sevgilinizin en sıradan rutinlerine en anlamlı dokunuşu yapmak ister misiniz? En güzel anınızın  yer alacağı fotoğraf baskılı kupa, bardak altlığı ve bitki çayıyla sevgilinize farklı duyguları bir arada yaşatabileceksiniz. Üstelik tüm bunları 150 TL altına yapabileceksiniz.

Özel Yaş Günü Hediye Kutusu

Partnerinizin yeni yaşında yeni bir deneyim yaşamasına ve kendini yeniden keşfetmesine aracı olmak ister misiniz? 150 TL altına alacağınız ve sevgilinize yepyeni bir hobi edinme şansı vereceğiniz Özel Yaş Günü Hediye Kutusu harika bir seçim olacak. Üstelik özel tasarım kupasıyla sevgilinize yeni hobisiyle uğraşırken keyifle vakit geçirmesine de yardımcı olacak.

Mutluluk Molası Hediye Kutusu

Partneriniz iş ya da okul hayatında yeteri kadar dinlenemiyor mu? O zaman Mutluluk Molası Hediye Kutusu ile ona bu koşuşturmada durup dinlenmesi gerektiğini hatırlatabilirsiniz. Vereceği molada onun keyifle zaman geçirmesini sağlayabilir, yanında olamasanız da ona en güzel şekilde eşlik edebilirsiniz.

Muhiku’nun sevgiliye doğum günü hediyesi fikirleri arasında bunlar gibi uygun fiyatlı daha pek çok seçenek var. Siz de bütçenize uygun anlamlı hediyeyi bulamıyorsanız Muhiku’nun hediyeleri incelemeyi unutmayın.

Söz ve Nişan Merasimleri için En Şık Nişan Hediyelikleri

Evlilik, bu hayatta atılan en önemli ve en büyük adımlardan biridir. Birbirini seven iki bireyin hayatın birleştirmeye ve bir yolda yürümeye karar verdikleri bu özel gün beraberinde birtakım merasimlerin yaşanmasını da zorunlu kılar. Evlilik öncesi yapılan en özel ve en önemli merasimler arasında ise söz, nişan yer alır. Bu özel merasimlerde misafirlere dağıtılan nişan hediyelikleri ise son derece önemlidir.

Her detayı büyük bir titizlikle planlanan söz ve nişan merasimleri; misafirlere dağıtılan anlamlı bir hediyeyle hafızalara kazınır. Misafirleriniz yıllar geçse bile size ait olan bu özel günü onlara vereceğiniz bu küçük hediyeyle anımsarlar.

Dolayısıyla basit gibi görünen bu ayrıntıya dikkat etmeli ve hediyelik seçerken de son derece titiz davranmalısınız. Muhiku’nun nişan hediyelikleri arasında farklı konseptlerle ve fikirlerle hazırlanan pek çok seçenek var.

Kahveli hediyeliklerden mini fanus güllere, sabunlardan mumlara, lavanta keselerden magnetlere kadar pek çok fikirden faydalanarak konpetiniz için en uygun hediyeliği seçebilirsiniz. Nişan hediyelikleri isme ve tarihe özel hazırlandığı için seçtiğiniz hediyelikleri dilediğiniz sayıda ve size özel hazırlatabilirsiniz.

Üstelik Muhiku’nun yenilikçi ve şık nişan hediyeliklerini piyasaya göre oldukça uygun fiyatlarla da sipariş verebilirsiniz. Böylece evlilik arifesinde bütçenizi zorlamadan ve kendinizi sıkıştırmadan hayalinizdeki hediyeleri en uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Muhiku’yla Hediyenizde Söz Sizin!

Özel günlerde size sunulan seçenekler arasından seçim yapmak zorunda olmaktan sıkıldınız mı? Hediyenizde biraz olsun söz sahibi mi olmak istiyorsunuz? Öyleyse kesinlikle Muhiku ile tanışmalısınız.

Muhiku, konsept hediye kutularıyla tanınan bir hediye firması. Son yıllarda ürün çeşitliliğini zenginleştirerek çiçek, meyve sepeti ve fotoğraf baskılı hediyelere de seçenekler arasında yer veriyor. Ancak Muhiku’yu özel kılan yalnızca zengin ürün çeşitliliği değil.

Muhiku hazır hediye fikirlerinin yanı sıra sizi hediye seçerken ve hazırlarken özgür kılıyor. Çünkü müşterilerini yalnızca belli seçeneklerle sınırlandırmıyor. Kendi kutunu yap hizmetiyle müşterilerine istedikleri ve hayal ettikleri hediyeyi tasarlarken yalnızca bir yol gösterici oluyor.

Böylece dilediğiniz ürünlerle, dilediğiniz konseptte hediyeyi hazırlayabiliyorsunuz. Eğer özel günlerde sınırlı seçenekler arasında kalmaktan ve size sunulan fikirlerden biri seçmekten sıkıldıysanız Muhiku’yla hediyenizde söz sahibi olabilirsiniz.

Sınırların ötesine geçmek ve hayalinizdeki hediyeyi hazırlamak için Muhiku’yu ziyaret edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.