''16 Yaşındaki Genç Delikanlılarız''

''16 Yaşındaki Genç Delikanlılarız''

''16 Yaşındaki Genç Delikanlılarız''

A+A-

AK Parti kuruluşunun 16.yıldönümü AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, “Biz bu kutlu davanın buradaki temsilcileri olarak 16 yaşındaki genç delikanlı gibiyiz” dedi.

AK Parti’nin 16.kuruluş yıl dönümü nedeniyle AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, İl binasında basın toplantısı düzenledi. Toplantıya AK Parti Denizli Milletvekilleri Şahin Tin, Cahit Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, parti il yönetimi ve partililer katıldı.

AK Parti’nin kuruluş yıldönümünü kutlayan Başkan Filiz, “Partimizin kuruluşunun 16. yıldönümü. 14 Ağustos 2001 ‘de kurucumuz Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, hareketine her gün daha büyük ivmeyle devam etmekte. Biz bu kutlu davanın buradaki temsilcileri olarak 16 yaşındaki genç delikanlı gibiyiz” ifadelerini kullandı.  

“Büyük Adımlar Attık, Büyük Değişimler Yaşadık”

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, “Bugün çok mutluyuz. Partimizin 16.kuruluş yıldönümü. Dile kolay çok kolay gibi gözüken ama doğumu sancılı olan ama bugüne kadar ki yapmış olduğumuz başarılı çalışmalarla da büyük adımlar attık, büyük değişimler yaşadık. ‘Hiçbir şey artık eskisi gibi olmayacak’ diyen liderimiz, Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bu hareketin, bu davanın bu kutlu yürüyüşün lideridir.

Türkiye’yi bu günlere kadar taşımıştır. Türkiye’nin bu yürüyüşünde bizlere liderlik eden Cumhurbaşkanımıza bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Geçmişte 3 Kasım 2002’de liderimiz için muhtar bile olamaz denildi. AK Parti hükümetimizle milletimizin hizmetinde olduğumuzu, yaptığımız icraatlarla, yatırımlarla, değişim süreçleriyle tam istikamet onu gösterdik” diye konuştu.

“80 Milyonu Kucakladığımız İçin Güçlüyüz”

 AK Parti’nin herkesi kucaklayan bir politika izlemesinden dolayı güçlendiğinin altını çizen Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan, “Kurulduğu günden bugüne kadar partimiz 80 milyona ve tüm Türkiye’mize kim yaşıyorsa ayırt etmeden kucaklamış, ihtiyaç neyse o ihtiyacı siyasi fark gözetmesiniz yerine getirmiştir. İşte bizi güçlü kılan budur. Bu noktada liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın millet başka güç tanımamasıdır” ifadelerini kullandı.  

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.