16 Yaşındaki Liseli Okan'ın Zanlıları Adliyede!

16 Yaşındaki Liseli Okan'ın Zanlıları Adliyede!

Denizli'de lise öğrencisi 16 yaşındaki Okan Mican'ın boynundan ve bacağından bıçaklanarak öldürülmesi sonrası gözaltına alınan yedi kişi adliyeye sevk edildi.

A+A-

Şüphelilerden D.T.'nin ifadesinde Mican'ı kardeşini dövdüğü için olay yerine çağırdığı ve kavga çıktığını söylediği öğrenildi.

Olay, geçen salı günü saat 22.00 sıralarında, Valilik karşısında meydana geldi. İki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada Denizli Ticaret Meslek Lisesi 2'nci sınıf öğrencisi 16 yaşındaki Okan Mican, sağ bacağından ve boynundan bıçaklanarak yaralandı. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri Mican'ı ambulansla Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Hastanede yapılan müdahalelere rağmen Mican, kurtarılamadı. Olay sonrası 10 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden üçü ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. 

KARDEŞİNİ DÖVDÜĞÜ İÇİN ÇAĞIRMIŞ

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüphelilerden F.K. (16), V.T. (16) Çocuk Büro Amirliği'nce; D.T (19), V.O (19), O.T (18), H.Ç. (18) ve S.Ç'u (19) ise Cinayet Büro Amirliği'nce adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili ayrıntılar da ortaya çıktı. Zanlılardan D.T.'nin ifadesinde; geçen pazartesi günü Mican'ın kardeşi V.T.'yi dövdüğünü, konuşmak için telefonla randevulaştıklarını, olay anında kavganın çıktığını ve bacağından yaraladığını söylediği öğrenildi. Mican'ı boğazından yaraladığı belirlenen F.K.'nin ise "Kavga ederken kendimi kaybettim. Çok pişmanım. Nasıl bıçakladığımı hatırlamıyorum bile" dediği kaydedildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.