177 Yıldır Huzur ve Güven için

177 Yıldır Huzur ve Güven için

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Polis Teşkilatının 177. yılı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

A+A-

Köklü bir geçmişe, tecrübe ve birikime sahip olan Türk Polis Teşkilatının, Kanunların uygulanmasını gözetmek, kamu düzeni ile vatandaşların huzur ve güven içinde yaşamalarını sağlamak amacıyla önemli bir görev üstlendiğini belirten Bülent Nuri Çavuşoğlu, “Kurulduğu günden bugüne anayasaya ve kanunlara bağlılıkla görevini yerine getiren Emniyet Teşkilatı 177 yıldır milletin huzur ve güven içinde yaşaması için büyük bir özveriyle çalışmaktadır. Sadece asayişi temin etmek değil, özellikle son dönemlerde meydana gelen afet, salgın gibi durumlarda Türk Polisi fedakarlığını, azmini, çalışkanlığını ve vatan sevgisini bir kez daha göstermiştir. Gecesini gündüzüne katarak huzur ve güvenimizi ağlamak için çalışan polislerimizin hak ettikleri 3600 ek gösterge talepleri CHP iktidarında gerçekleşecektir. Cumhuriyet Halk Partisi olarak polislerimizin özlük haklarının iyileştirilmesi için çalışmaya devam edecek ve sonuna kadar takipçisi olacağız” dedi.

Çavuşoğlu, “Denizli’ de ve ülkemizin 4 bir yanında bu kutsal görevi fedakarca yerine getiren polisimiz, huzurlu ve güvenli bir şehirde yaşamamızı sağlayarak, her zaman halkla iç içe olmaya özen göstermektedir. Bu duygularla Türk Polis Teşkilatımızın kuruluş yıl dönümü dolayısıyla görevleri başında şehit düşmüş olan polislerimize Allah’ tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.