18 Yaşındaki  Genç İntihar Etti

18 Yaşındaki Genç İntihar Etti

Denizli’nin Çivril ilçesinden çok acı bir haber alındı. 18 yaşındaki genç hayatını sonlandırdı. İşte acı haber ile alakalı detaylar.

A+A-

Denizli ilinin Çivril İlçesi'nde yaşayan Gürkan Ç.’nin bugün kendini ip ile asıp intihar ederek canına kıydığı ifade edildi.

İple Astı

Alınan bilgilere göre, bugün Denizli'nin Çivril İlçesi Beyköy Mahallesi'nde ikamet eden 18 yaşındaki Gürkan Ç. kendini ip ile asıp hayatını kaybetti. Yakınları Gürkan Ç.'yi ipte asılı bir şekilde görünce hemen ipten indirdiler.  Genç Gürkan ipten alındıktan sonra yakınları tarafından hemen sağlık ekiplerine haber edildi.

Haber alınması ile olay yerine gelmiş olan sağlık ekipleri yapmış oldukları incelemeler neticesinde Gürkan Ç.'nin yaşamını yitirdiğini belirlediler. Gürkan Ç.'nin cenazesi ise ambulans ile otopsinin yapılması için İzmir Adli Tıp Morguna sevk edildi.

Polis Soruşturma Başlattı

Genç Gürkan’ın bu feci ölümü ailesini ve yakınlarını yasa boğdu. 18 yaşındaki gencin niçin kendini astığı ile alakalı ise henüz bir bilginin olmadığı ifade edildi. Polis ekipleri olay ile alakalı soruşturma başlattı.

 

Çal’da Da İntihar Olayı

Bugün Denizli’de bir intihar vakası da Denizli'nin Çal İlçesi’nde meydana geldi. Çal ilçesinde Yeni TOKİ'de oturduğu belirtilen ve ismi henüz netleşmeyen hemen hemen 1 senedir Çal Jandarma Komutanlığı'nda görev yapan Uzman Çavuş sabah sularında intihar edip hayata gözlerini yummuştu. Uzman Çavuş’un neden intihar ettiği ise araştırılıyor.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.