187 Bin Öğrencide Karne Heyecanı

187 Bin Öğrencide Karne Heyecanı

2019-2020 eğitim öğretim yılının 1. yarıyılı sona erdi ve Denizli’de 187 bin 682 öğrenci karne alıp tatile çıktılar.

A+A-

Denizli Valisi Hasan Karahan,  öğrencileri bu heyecanlı günlerinde yalnız bırakmadı ve karnelerini dağıttı.

Akkonak Mahallesindeki Merkezefendi İlkokulunda yapılan karne dağıtım törenine; Vali Hasan Karahan, Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, öğrenciler ve velileriyle katıldı.

Karne Dağıtım Töreninde Türkiye Akıl Oyunları Yarışmasında Takım olarak Türkiye 3. Ve Bölge birincisi olan öğrenciler Mehmet Yiğit Çelik ve Nisa Küçükşahal ile sınıflar arasında bir dönemde en çok kitap okuyan öğrencilere ödülleri Valimiz Hasan Karahan tarafından verildi.

Öğrencilerle Sohbet Etti

Daha sonra sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet eden Valimiz Hasan Karahan, karneleri sınıf öğretmenlerinden alarak heyecanlı bir şekilde bekleyen öğrencilere dağıttı. Renkli anların yaşandığı karne dağıtım töreninde; Valimiz Hasan  Karahan, öğrencileri başarılarından dolayı kutladı. Öğrencilerin ve velilerin fotoğraf çektirme isteğini de kırmayan Valimiz Hasan Karahan, öğrencilerden yarıyıl tatilini bol bol kitap okuyarak ve dinlenerek geçirmelerini istedi. Okulda öğretmenlerle de bir araya gelen Valimiz Hasan Karahan, öğretmenlerle görüşerek sohbet etti.  

İlimizde bulunan 187 bin 682 öğrenci ve 14 bin 454 öğretmen 2019-2020 eğitim-öğretim yılının birinci dönemini tamamladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.