19 Haziran'da 90'lar Konseri Sizleri Bekliyor

19 Haziran'da 90'lar Konseri Sizleri Bekliyor

19 Haziran Pazar akşamı Denizli’de gerçekleşecek “Şimdi 90’lar” konserine ünlü sanatçılar, tüm Denizlilileri davet etti.

A+A-

19 Haziran Pazar akşamı Denizli’de gerçekleşecek “Şimdi 90’lar” konserine hazırlanan ünlü sanatçılar, tüm Denizlilileri bu özel geceye davet etti. Sanatçıların davetine ünlü isimler de destek verdi.

 

“Şimdi 90’lar” projesinde bir araya gelen Metin Özülkü, Reyhan Karaca, Sibel Alaş, Ümit Sayın ve Jale; Metin Özülkü Orkestrası eşliğinde hazırladıkları konserleriyle 2022 turnesine çıkıyor. Her programında binlerce izleyiciyle buluşan Şimdi 90’lar, 2022 Anadolu turnesinin ilk durağı olan Denizli konseri için geri sayıma başladı.

 

Yapımcılığını Hakan Eren’in üstlendiği konsere sayılı günler kala etkinlik detayları da netlik kazandı. Tek bir biletle 5 sanatçının performansının izlenebileceği konser iki bölümden oluşacak. Konserin ilk bölümünde her bir sanatçı Metin Özülkü Orkestrası eşliğinde ayrı ayrı sahne alırken, ikinci bölümde ise 5 sanatçılar birlikte sahne alarak 90’lı yılların unutulmaz şarkılarını Denizlililerle beraber seslendirecek.

 

Ünlü Sanatçılardan Denizli Konserine Destek!

 

2022 sezonunun Denizli’deki en özel ve en iddialı konseri olacak Şimdi 90’lar Türkiye çapında büyük ses getirdi. Projede yer alan sanatçılar sık sık sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunurken, binlerce kullanıcı konser için tebrik ve desteklerini iletti. Öte yandan, 90’lı yılların popüler sanatçıları da sosyal medya üzerinden konsere destek veriyor. Ünlü yapımcı ve menajer Hakan Eren, pop müzik sanatçısı ve oyuncu Seyyal Taner, ünlü oyuncu ve sunucu Çiğdem Tunç da bu özel projeye destek mesajlarını iletti.

 

“Denizlililerle Buluşmak için Sabırsızlanıyoruz”

 

Projenin yapımcısı Hakan Eren, böylesine özel bir projeyle Denizli’ye gelecek olmanın heyecanını yaşadıklarını belirterek, “Denizli bizim için çok özel bir şehir. Bu kentin sıcaklığı ve samimi atmosferi bizi her zaman heyecanlandırıyor. Tüm sanatçı arkadaşlarımız da Denizli programımızı paylaştığımızda büyük bir mutlulukla karşıladılar. 2022 Anadolu turnemize de kültür-sanat kenti Denizli’den başlayacak olmamız ayrı bir öneme sahip. Değerli organizatörlerimizin büyük emekleri ve sanatçı arkadaşlarımızın muhteşem performanslarıyla bu Pazar akşamı binlerce Denizliliyle birlikte hayatımızın en değerli köşesinde yer alan şarkıları söyleyecek olmak bizi oldukça heyecanlandırıyor. Özellikle Z kuşağındaki gençlerimiz son yıllarda 90’ların müzik dünyasına ayrı bir ilgi duyuyor. 7’den 70’e herkesi bu özel geceye bekliyoruz” dedi.

 

Via Stage ve Zeytindalı Yapım iş birliğinde, “Açık Hava Turnesi 2022” kapsamında düzenlenecek Şimdi 90’lar konserine sayılı günler kala biletler hızla tükenirken; Analog Plak ve Kahve Evi (Kampüs/Selçuk Bey), Bezm-i Keyf Adalet, İki Çay (Çınar), Kahve Durağı, La Riva, Sneaker Loops Teras Park, Tekemspor (Sinpaş), Biletix ve Biletinial’dan temin edilebiliyor. Etkinlikle ilgili olarak 0533 196 20 00 numaralı telefondan bilgi alınabiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.