19 Mayıs’da  ATA'ya Saygı İçin Pedal Çevirip Tur Attılar

19 Mayıs’da ATA'ya Saygı İçin Pedal Çevirip Tur Attılar

Denizli'de çeşitli aktiviteler gerçekleştiren bisiklet grupları, ATA'ya saygı ve 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutlamak için bir araya geldiler.

A+A-

Denizli’deki bisiklet grupları tarafından gerçekleştirilen etkinlik 19 Mayıs 2021 Saat 17.30'da Tarım İl Müdürlüğü önünden başladı. Etkinlik Eğitim-iş Sendikası Denizli Şubesi tarafından düzenlenen, bisiklet grupları ve bisiklet severlerin katıldığı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutlama ve ATA’ya saygı turu, Denizli Valiliğinin önünde son buldu.

19 Mayıs Ata'ya Saygı Bisiklet Turu.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda bayramı kutlama ve Ata'ya Saygı için pedal çevirdiler. Bir çok bisikletçinin katılımı ile renkli bir görüntü oluşturdular.

Bisiklet Turuna Pamukkale Bisiklet Derneği,  Denizli Aktif Pedal ile birlikte bisiklet severler bisikletleriyle katılırken, işleri nedeni ile tura katılamayan bisikletçiler de kalpleri ile yer aldıklarını belirttiler.

Bu güzel etkinliği gerçekleştiren bisikletçiler, etkinliği düzenleyenlere ve katılımcı bisiklet severlere teşekkür edip, valiliğin önünde topluca İstiklal Marşı okuduktan sonra hatıra fotoğrafı çekimi ile etkinliği tamamladılar.

bs2-001.jpg

bs.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.