2 Gün Evvel Taşındığı Ev Kül Oldu

2 Gün Evvel Taşındığı Ev Kül Oldu

Denizli'ye bağlı Pamukkale ilçesinde bir ailenin iki gün evvel kiracı olarak taşındıkları ev, meydana gelen yangın sonucunda kullanılamaz hale geldi.

A+A-

DENİZLİ (AA) - 

Tavas ilçesi Kızılcabölük Mahallesi'nde ikamet eden ve Denizli'de bir otomobil yedek parça fabrikasında çalışmakta olan 32 yaşındaki Nazmi İçerki, şehre gidip gelmede problemler yaşayınca ailesi ile beraber  taşınma kararı aldı.

İki gün evvel Cumhuriyet Mahallesi 3005 Sokak'ta bulunan tek katlı bir eve taşınmış olan İçerki, maddi sorunlar  nedeni ile doğal gazı açtıramayınca evvela  elektrik sobası ile ısınmaya çalıştı. Ama havanın soğuk olması nedeni ile eve soba kuran İçerki, bacanın üzerinin kapalı olması nedeni ile meydana gelen yangında eşi Nurcihan, 2 yaşındaki kızı Beyzanur ve annesi Cevriye'yi dışarı çıkarttı. 

Kullanılmaz Hale Geldi

İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülen yangında ev kullanılamaz hale geldi.

Sağanak yağmur altında çalışmaları gözyaşı içerisinde takip eden İçerki, AA muhabirine yaptığı açıklamada, soğukta gidecekleri yerleri olmadığını söyledi. Her gün köyden şehre gidip gelmekte sıkıntılar çektiği için taşınma kararı aldığını anlatan İçerki, "İki gün önce taşındığım ev kullanılamaz hale geldi. İki gün elektrikli ısıtıcıyla ısınmıştık. Bugün sobayı yaktık. Yangın sırasında ailemi dışarı çıkarıp itfaiyeyi aradım. Evimiz kullanılamaz durumda. Bacanın üzeri kapalıymış. Sobayı yakınca çatıda yangın başlamış. Eşyalarım kullanılamaz hale geldi. Canımız sağ olduğu için şükrediyoruz. Bu soğukta gidecek yerimiz yok." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.