2 Gün Sonra Acı Haber

2 Gün Sonra Acı Haber

Antalya ilinde serinlemek amacı ile girmiş olduğu denizde dalgalara kapılarak ağır bir şekilde yaralanmış olan Denizlili öğretmen hayata tutunamadı.

A+A-

Kurban Bayramı tatili için Antalya'ya giden PAÜ Öğretmenlik Bölümü 4. sınıf öğrencisi Emel Tülüce yoğun bakımdaki savaşını kaybett.

 

Üzücü vaka 2 gün evvel Antalya ilinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre Pamukkale Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği 4. sınıf öğrencisi olan ve Türkiye Eğitim Gönüllüleri Denizli Deliktaş Öğrenim Birimi'nin gönüllü eğitmeni Emel Tülüce, bayram tatilini yapmak amacı ile gittiği Antalya ilinde serinlemek amacı ile denize girdi. Denizde dalgalara kapılmış olan 22 yaşındaki öğretmen, cankurtaranların müdahalesi ile dalgalar arasından alınıp ilk müdahalesinin yapılmasının ardından ağır yaralı bir şekilde hastaneye kaldırıldı.

Yaşamını Yitirdi

Denizlili Emel Tülüce bilinci kapalı bir biçimde hastaneye kaldırılmıştı. 2 gündür yoğun bakımda yaşam savaşı veren Tülüce daha fazla direnemedi ve hayata gözlerini yumdu.

 

Genç Emel Tülüce’nin bu ani ölümü ailesini ve sevenlerini yasa boğarken özellikle annesinin sinir krizleri geçirdiği ifade edildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.