2 İsim Denizlispor’da

2 İsim Denizlispor’da

Denizlispor bir süredir aradığı orta sahayı başkentten getirdi. Yeşil siyahlı ekip Ankaragücü formasını giyen Kibong ile anlaşmaya vardı. Sağlık kontrollerinden geçen futbolcu resmen Denizlispor’lu oldu.

A+A-

Ortalama iki gün devam eden görüşmelerin ardından taraflar anlaşmaya vardı. Yeşil siyahlılar ile 1+1 senelik sözleşmeye imza atan 29 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz yıl 16 lig maçında takımına destek verdi.

Abdülkerim Bardakçı Da Tamam

Denizlispor’un bir süredir görüşme yaptığı ve prensipte anlaştığı Abdülkerim Bardakçı bugün yeşil siyahlı takımın tesislerine gelip imza attı.

Denizlispor’la 1 senelik sözleşmeye imza atan futbolcunun yarından itibaren Afyon kampına katılacağı dile getirildi.

Bugün evrak işlemlerini tamamlanmak için uğraşan 23 yaşındaki defans oyuncusu geçtiğimiz sezon Samsunspor ve Giresunspor'a kiralık olarak verilmişti. Konyaspor ile de sözleşmesi devam eden futbolcu yeşil siyahlılara da kiralık olarak geldi.

2 İsmi İmza Atmıştı

Takımda 3 senedir top koşturan 26 yaşındaki gurbetçi stoper Cenk ve 2 senedir yeşil-siyahlı formayı terleten 27 yaşındaki ön libero Burak, 2'şer senelik yeni sözleşmeye imza atarak Afyonkarahisar’da devam eden kampa katıldılar. 

İç transferde daha evvel Atakan, Şevki, İsmail Haktan, Barış, Zeki, Canberk ile tekrardan anlaşamadığı Kappel gibi isimler ile yollarını ayırarak Aissati ile  de sözleşme yenileyen Denizlispor'da sözleşmesi sonlanan Veli'nin de kalması da gündemde. Dış transferde daha evvel Burak Çalık, Muhammed Himmet, Gökhan Süzen, Deniz Vural, Seddar Karaman'ı almış olan yönetimin transfer sürecini hızlandıracağı dile getirildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.