2 Kişi Hayatını Kaybetti 16 Kişi Yaralandı

2 Kişi Hayatını Kaybetti 16 Kişi Yaralandı

2 Kişi Hayatını Kaybetti 16 Kişi Yaralandı.

A+A-

Dün  akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış Kazaları da beraberinde getirdi. 

Dün gece geç saatlerde ulaştığımız bilgilere göre, Denizli’nin Serinhisar ilçesi yakınlarında meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybederken 1 polis memuru, 1 jandarma ve 16 kişi yaralandı.

200 metre arayla meydana gelen 3 ayrı trafik kaza meydana geldi. Kazada 16 kişi yaralandı. İlk kaza Serinhisar girişi yakınlarında meydana geldi. 1 otomobil kontrolden çıktı, 1 tır devrildi 8 araç kaza sebebiyle birbirine girdi.

Daha sonra trafik peşpeşe gelen kazalarla durma noktasına geldi. Bu arada kaza kazayı getirdi ve araçlar peşi sıra kaza yapmaya başladı. Devrilen tırın sürücüsü 15 dakikalık arama sonucu ağır yaralı olarak yolun farklı bir yönünde bulundu.

Tüm bunlar yaşanırken bu kez de Acıpayam Belediyesine ait bir midibüs kazaların olduğun yerin 100 metre gerisinde kontrolden çıkıp devrildi. Devrilen midibüsün sürücüsü 49 yaşındaki Erol Değirmenci hayatını kaybetti.

Ortalık ardı ardına gelen kazalar sebebiyle savaş alanına döndü. İtfaiye, Polis, Jandarma ve Sağlık ekiplerine haber verildi.

Olay yerine gelen Jandarma ve Polis ekipleri kaza yaşanan yolun 50 metre önünde güvenlik önlemi alıp yolu tamamen trafiğe kapatmıştı ki, kimsenin beklemediği bir şey yaşandı ve durumu fark edemeyen bir tır sürücüsü olay yerine bodozlama daldı ve Araç başında bekleyen 1 Polis ile 1 Askere çarparak olaya olay kattı.

Tır sürücüsü durmak yerine kaçmayı tercih edince daha da hareketli dakikalar yaşandı. Kazaya karışan Tır sürücüsü ise hastaneye kaldırıldıktan sonra hayatını kaybetti.

Kazada toplam 2 kişi hayatını kaybetti. 1 Polis, 1 Jandarma Er 16 kişi ise kazada yaralandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.