2 Mahalleden ‘Bu İş Tamam’ Mesajı

2 Mahalleden ‘Bu İş Tamam’ Mesajı

Merkezefendi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, Akkonak ve Karaman Mahallesi’nde hemşerileriyle buluştu.

A+A-

Merkezefendililer Subaşıoğlu’nu büyük bir coşkuyla karşıladı. Subaşıoğlu, “Ben Akkonak Mahallemizi kararlı gördüm. Akkonak bu işi kafasında bitirmiş. Bugün buraya toplananlar, ‘bu iş tamam’ demiş. Biz, Merkezefendi’de hız kesmeden yola devam diyoruz” dedi.

Merkezefendi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, ilçe genelindeki ziyaretlerine devam ediyor. Subaşıoğlu bu kapsamda Akkonak ve Karaman Mahallesi’ndeki hemşerileri ile bir araya geldi. Mahalle sakinlerinin yoğun katılım sağladığı buluşmaya AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, Milliyetçi Hareket Partisi Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Altıntaş, AK Parti Merkezefendi İlçe Kadın Kolları Başkanı Öznur Şen, AK Parti Merkezefendi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mert Koç ve meclis üyesi adayları katıldı. Subaşıoğlu, “Bizler her akşam 3 mahallede bu toplantıları yapıyoruz. Ama her seferinde bir tarafımızda Merkezefendi AK Parti İlçe Başkanımız, bir tarafımızda Merkezefendi Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanımız, kısacası Cumhur İttifakı’nın tüm mensupları olarak Merkezefendi’de sizlerin huzurundayız. 31 Mart’ta önce Akkonak ’ta ve Karaman’da, sonra Merkezefendi’de, sonra Denizli’de sonra da ülkemizin tamamında Cumhur İttifakımızı açık ara birinci yapacağız” şeklinde konuştu.

“AZ KONUŞUP ÇOK ÇALIŞANI SEVİYORUZ”

Subaşıoğlu, “9 Mart Cumartesi günü, sadece Denizli’nin ve Türkiye’nin değil tüm Avrupa’nın en önemli kütüphane projesini tam 20 bin hemşerimizin katılımıyla açtık. Sizlerin, 20 bin kişinin katılımıyla miting gibi yapılan bu kütüphane açılışından sonra birileri sesini kesti, suspus oldular. Çok konuşmayın, çünkü millet konuşuyor. Kütüphanenin açılışında 20 bin hemşerimiz diyor ki; ‘Siz çok konuşmayın, çünkü biz çok konuşanı sevmiyoruz. Az konuşup çok çalışanı seviyoruz. Siz bütün bu konuşulanları bir kenara bırakın. Bizim lafa karşı karnımız tok. Biz icraata bakıyoruz. 5yıldır sizleri görüyoruz biliyoruz onun için biz kararımızı verdik’ Ben görüyorum ki, Akkonak olarak kararınızı vermişsiniz. Allah hepinizden razı olsun” dedi.

“AKKONAK VE KARAMAN ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEM ÇOK DAHA FARKLI OLACAK”

Merkezefendi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, Akkonak Mahallesi’ne yapılacak projelerin müjdesini de verdi. Konuşması alkışlarla kesilen Subaşıoğlu, “Mahallemizde hem alt yapı hem de üst yapı çalışmaları bitti. Önümüzdeki dönem Akkonak, Karaman bölgemize bir tane etüt merkezi yapacağız. Kadın Aile ve Sağlıklı Yaşam Merkezi yapacağız. İçerisinde aile, hukuk, sağlık danışmanlığı, kadınlarımızın spor yapabileceği kapalı mekânlar, gün ve toplantılarına ev sahipliği yapacak toplantı salonlarını barındıran bu projemizi Akkonak Mahallemize kazandıracağız. Selçukbey Mahallemize kazandırdığımız spor eğitim merkezimizi Akkonak Mahallemize de kazandıracağız. Gençlik Merkezi, Hanımeller Çarşısı, Çocuk Üniversitemizin bir kampüsü çok yakın bir bölgeye yapılacak. Akkonak ve Karaman Mahallemiz önümüzdeki dönem çok daha farklı olacak” diyerek konuştu.

“ARKAMIZDA DİMDİK DURMASAYDINIZ, BU HİZMETLER YAPILAMAZDI”

Subaşıoğlu, yıllardır kendilerine destek veren hemşerilerine teşekkür ederek, “Eğer sizler olmasaydınız, Akkonaklılar, Merkezefendililer bizim arkamızda dimdik durmasaydı bu hizmetler yapılamazdı. Siz her seferinde bize destek verdiniz. Bugüne kadar 5 yıl içerisinde 5 seçim, 1 referandum oldu. Siz Akkonak olarak her seferinde AK Parti’yi 1. Parti yaptınız. Akabinde de Milliyetçi Hareket Partisi’ne güçlü bir destek verdiniz. Şimdi bu iki gücü birleştirme zamanı. Akkonak’ta, 31 Mart akşamı gümbür gümbür sandıklarda Cumhur İttifakımızı açık ara birinci yapacağız. Ben Akkonak’ı kararlı gördüm. Akkonak bu işi kafasında bitirmiş. Bugün buraya toplananlar ‘bu iş tamam’ demiş. Biz Merkezefendi’de hız kesmeden yola devam diyoruz” dedi.

BAŞER, “BAŞKANIMIZ SÖZLERİNİ YERİNE GETİRDİ”

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, “Başkanımızın yaptığı projeler Türkiye’deki birçok ilçe belediyesinin 5 yılda yapamayacağı kadar fazla. Başkanımız verdiği sözleri yerine getirdi. 2014 yılında sizin desteğinizle yola çıktı. Yapılacak dediği bütün projeler, hiç borçlanmadan yapıldı. Merkezefendi’yi, Denizli’nin 19 ilçesi arasında birinci sıraya yerleştirdi. Bizim yaptığımız şeyleri tekrar yapacakmış gibi söylüyorlar. Yeni dönemde de projeler yapacak olan, milletin hizmetkârı burada. Yine yapacak olan Muhammet Subaşıoğlu’dur” şeklinde konuştu.

ALTINTAŞ, “GÜN, ŞER İTTİFAKINI HÜSRANA UĞRATMA GÜNÜDÜR”

Milliyetçi Hareket Partisi Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Altıntaş ise, “Bizler bu seçimde Cumhur İttifakı olarak Muhammet Subaşıoğlu başkanımızı desteklemekteyiz. Kardeşlerim, gün birlik ve beraberlik günüdür. Gün yine şer ittifakını hüsrana uğratma günüdür” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.