20 Yaşındaki Gencin Hazin Sonu

20 Yaşındaki Gencin Hazin Sonu

Denizli ilinin Çivril İlçesi'nde traktörden düşen 20 yaşındaki Ali Karabel kaldırılmış olduğu hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

A+A-

Dün Çivril ilçesinde meydana gelen üzücü olay tüm ilçeyi yasa boğdu. Denizli ilinin Çivril İlçesine bağlı olan Gürpınar Mahallesi'nde 20 yaşındaki Ali Karabel adındaki genç traktörden düştü. Karabel, kaldırılmış olduğu Çivril Şehit Hilmi Öz Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamadı.

Dengesini Kaybetti

Edinilen bilgilere göre, dün akşam sularında Gürpınar Mahallesi'nde traktör ile tarlaya saman balyası yüklemek için giden R.K. şoförlüğündeki traktörden dengesini kaybedip düştü. Düşmenin de etkisi ile Ali Karabel’in başından darbe aldı ve yaralandı. Traktörden düşmesi ile beraber başından yara alan Ali Karabel olay yerine çağrılmış olan 112 Acil Sağlık ekiplerinin gelmesi ile beraber kaza yerinde gerçekleştirilen ilk müdahaleden hemen sonra ambulans ile Çivril Şehit Hilmi Öz Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Ağır bir şekilde yaralanmış olan 20 yaşındaki genç Çivril Şehit Hilmi Öz Devlet Hastanesi'nde gerçekleştirilen  tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamadı ve vefat etti.  

Sürücü Gözaltına Alındı

Jandarma ekipleri tarafından kaza ile alakalı inceleme başlatıldı öğrenildi. Bununla beraber traktörü sürdüğü dile getirilen R.K.’nin ifadesinin alınması için Çivril Jandarma Karakolu'na götürüldüğü de alınan bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.