2019 Denizli yerel seçim sonuçları AK Parti mi İyi Parti mi kazandı

2019 Denizli yerel seçim sonuçları AK Parti mi İyi Parti mi kazandı

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde dikkatler Denizli'de Millet İttifakı ve Cumhur İttifakı seçim sonuçlarında olacak. Denizli'de 2019 seçimlerinde Millet İttifakı mı Cumhur İttifakı mı önde AK Parti mi İyi Parti mi kazandı?

A+A-

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde dikkatler Denizli'de Millet İttifakı ve Cumhur İttifakı seçim sonuçlarında olacak. Denizli'de 2019 seçimlerinde Millet İttifakı mı Cumhur İttifakı mı önde AK Parti mi İyi Parti mi kazandı? Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2019 seçim sonuçları haberimizde olacak.

31 Mart yerel seçimlerinde ittifak yarışının yaşanacağı Denizli seçim sonuçlarında son durum ne? Cumhur İttifakı (AK Parti - MHP) adayı AK Partili Osman Zolan, Millet İttifakı (CHP - İyi Parti) adayı ise İyi Partili Ümit Bahtiyar arasında geçmesi beklenen seçim yarışını kim kazanacak?

Denizli 2019 seçim sonuçları, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2019 seçim sonuçları anlık canlı takiple "AkisHaber.com.tr" de olacak.

31 MART 2019 DENİZLİ SEÇİM SONUÇLARI

Denizli'de Büyükşehir Belediyesi başkanlığı için 2019 yerel seçimlerinde 11 aday bulunuyor. Denizli'de 2014 yerel seçimlerinde AK Parti adayı olan Osman Zolan, 277.091 oy ile belediye başkanı seçilmişti. Onun en büyük rakibi olması beklenen İyi Parti adayı Ümit Bahtiyar ise 2014 seçimlerinde aday olmamıştı.

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKAN ADAYLARI

Saadet Partisi - SÜLEYMAN DEMİREL
BTP - TURGAY URGAN    
TKP - ÖZGÜR DAĞ    
Vatan Partisi - MUSTAFA GÜLEÇ    
AK Parti - OSMAN ZOLAN    
DP - AYKUT YILDIRIM    
İyi Parti - ÜMİT BAHTİYAR    
HDP - ŞERİFE YILDIRIM    
DSP - YAŞAR KAYRAKÇI    
Bağımsız - MEHMET KIRGIZ    
Bağımsız - MEHMET UĞUR TATAR

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.