2019 Tesettür Kombin Önerileri

2019 Tesettür Kombin Önerileri

2019 tesettür kombin önerileri muhafazakâr moda dünyasının içeriğini tam anlamıyla yansıtıyor.

A+A-

Moda dünyasının öncüleri, moda yayınlarının editörleri tarafından yapılan kombin önerileri, tesettürlü hanımlar olarak bilinçli tercihler yapmanıza ve kendi tarzınızı oluşturmanızda büyük kolaylık sağlıyor. Her kadın bir anlamda kendi stilisti olduğundan sezonun renklerini ve trendlerini inceleyerek kendi kombinini oluşturabilir. Elbette modacıların tesettür önerileri, sezonun trendleri kapsamında bir yol izlemek en doğru olandır. Tesettür modasını yakından takip etmek için önerilerimize kulak verebilir ve tesettür giyim alışverişini bu yönde gerçekleştirebilirsin. Kısa sürede çok şık ve fonksiyonel bir tesettür koleksiyonuna sahip olacağından eminiz. İşte editörlerimizin mekâna ve etkinliğe özel tesettür kombin önerileri;

Günlük tesettür kombin önerileri

Günlük tesettür kombini için modacıların ortak görüşü ‘rahat ve şık’ anlayışında ilerliyor. Pantolon & tunik, tesettür elbise & hırka, yüksek bel etek & bluz, gömlek elbise ve tunikler günlük tesettür trendleri arasında yer alıyor. Birbirine uyumlu renkler tercih edilebileceği gibi zıt renkler de kullanılabilir. Şal, kemer, çanta gibi diğer aksesuarlar günlük tesettür kombininde önemli yer tutuyor. 

Resmi mekânlar ve davetler için tesettür kombin önerileri

İş ve akademik yaşamda güçlü bir duruş sergileyen tesettürlü hanımlar, giyim konusunda son derece geniş bir yelpazeye sahip. Ofislerde ve resmi davetlerde bulunacak olan hanımlar, pantolon, bluz ve ceket takımları ile aradıkları şıklığı, resmiyeti tamamlayabiliyor. Ofis kombin önerilerinde sıklıkla yer alan bu öneri, farklı renkler tercih edilerek çeşitlendiriliyor.

Özel etkinlikler için tesettür kombin önerileri

Tesettür abiyeler düğünlerden özel kutlamalara kadar her etkinlikte öne çıkıyor. Tesettür abiye kombini yaparken hanımların sade şıklığa önem vermeleri öneriliyor. Örneğin ışıltılı bir elbise seçilmişse daha sade ve yumuşak bir şal tercih edilebilir. Bunun yanı sıra broş, kolye, bileklik, kemer, şal tokası gibi aksesuarlarda elbisenin kesimi, rengi, tasarımı dikkate alınmalıdır. Elbise ve aksesuar dengesi iyi sağlanmalıdır.

Üniversite tesettür kombin önerileri

Tesettür kombin önerilerinde sıklıkla göz ardı edilen üniversiteli genç tesettürlüler, kombin önerilerimizde unutulmuyor. Modacılara göre genç hanımlar, kampüs yaşamında konforlu ve özenli bir görüntü için oversize parçalar tercih edebilir. Tuniklerle, pantolonlarla hatta taytlarla rahatlıkla kombin edilebilen oversize giysiler, üniversitede rahatça dolaşmanızı sağlar. Bol, salaş pantolonlar, etnik detayları olan günlük elbiseler, kapüşonlu tunikler, mevsimlik hırkalar, baskılı ve logolu etekler genç tesettürlülere şıklık katıyor.

Kaynak : https://www.nurmelek.com/kategori/tesettur-kombinler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.