21 Mart Nevruz bayramı kutlama tebrik Whatsapp mesajları

21 Mart Nevruz bayramı kutlama tebrik Whatsapp mesajları

21 Mart Nevruz bayramı kutlama tebrik mesajları ile Whatsapp, SMS, Facebook üzerinden sevdiklerinize ve arkadaşlarınıza mesajlar gönderebilirsiniz. 21 Mart Nevruz bayramı kutlama tebrik mesajları haberimizde.

A+A-

21 Mart Nevruz bayramı kutlama tebrik mesajları ile Whatsapp, SMS, Facebook üzerinden sevdiklerinize ve arkadaşlarınıza mesajlar gönderebilirsiniz. 21 Mart Nevruz bayramı kutlama tebrik mesajları haberimizde.

Bahar ayının müjdecisi Nevruz bayramı 21 Mart Perşembe günü coşku içerisinde kutlanacak. 21 Mart Nevruz bayramı dolayısıyla sevdiklerinize Nevruz bayramı kutlama mesajlarını bu sayfa üzerinden gönderebileceksiniz. Whatsapp, SMS, Facebook 21 Mart Nevruz bayramı kutlama tebrik mesajları.

NEVRUZ KUTLAMA TEBRİK MESAJLARI

Kökü ve mazisi ortak kutlu milletimiz, arasına kin ve nifak sokmak isteyenlere inat! Nevruzun, Türk-İslam dünyasına ve insanlık âlemine, huzur, kardeşlik, beraberlik ve bolluk getirmesini temenni ediyorum. Bu vesile ile bu milli bayram gününü kutluyorum.

Ne Araplık, Ne Türklük, Ne Kürtlük kalacak aç gözünü! Ayrılık hissi nasıl girdi sizin düşüncenize? Irkçılık fikrini şeytan mı soktu zihninize? Kardeşliğin, Baharın bayramı olan Nevruz Bayramımız Kutlu Olsun.

Nevruz ateşinin kıvılcımlarının geleceğe umutlar taşıması dileğimle… Kardeşliğin, Baharın bayramı olan Nevruz Bayramımız Kutlu Olsun.

Nevruz, ayrışmanın değil bütünleşmenin, kavganın değil barışın, nefretin değil sevginin, düşmanlığın değil dostluğun bayramıdır.

Yüzlerce yıldır kökü aynı maziden gelen ve geleceği beraberce inşa ederek huzur içinde yaşayan kutlu milletimizin Nevruz Bayramı kutlu olsun.

Dikenden gül bitiren, Kışı da Bahara döndürür. Selviyi hür bir halde yücelten, kederi de sevinç haline sokabilir. Nevruz Bayramınız Kutlu olsun.

Baharla canlanır her yer, kırlar, ormanlar, bahçeler. Döner geline ağaçlar. Süslü bir etektir yamaçlar. Nevruz Bayramınız Kutlu olsun.

Türk’ün, Türk Milletinin Bayramı “Sultan Nevruz” Kutlu Olsun.

Baharın ve Kardeşliğin adıdır Nevruz. Nevruz Bayramınız Kutlu Olsun.

Bugün Nevruz, yani Yenigün, Yeryüzü Şenlendi. Eşitlendi gece-gündüz. Kardeşliğin, birliğin Yaşama Coşkusunun baharı kalplerimizi ısıttı. 21 Mart Nevruz Bayramınız Kutlu Olsun.

Baharın müjdecisi,  Nevruz Çiçeği, kar altından kuşandığı güzelliğiyle çıkıp toprağı uyandırdı. Evlerin kapıları bahara, şenliğe ve dirilişe açıldı. Doğa, güneşin yedi rengini kuşandı. Kardeşliğin, Baharın bayramı olan Nevruz Bayramımız Kutlu Olsun.

İnsanlar Nevruz’da umudun, birliğin, bolluğun, coşkunun, kardeşliğin,  hikâyelerini yazıp söylediler yüzyıllarca. Kardeşliğin, Baharın bayramı olan Nevruz Bayramımız Kutlu Olsun.

Nesilden nesile aktarılan bir geleneğe, tarih bilincine, doğa sevgisine, yaşama sevinicine ve ruh güzelliğine dönüştü Nevruz. Bu coşkuya bir gülle siz de katılın. Kardeşliğin, Baharın bayramı olan Nevruz Bayramımız Kutlu Olsun.

Nevruz sevginin ve kardeşliğin bayramıdır. Tüm Türk dünyasının ve bugünü bayram sayan tüm halkların Nevruz’unu kutluyorum.

Nevruz’un, halkımız ve tüm insanlar için güzel günlerin habercisi olmasını, sevgi, barış, dostluk ve kardeşliğin yaygınlaşmasına yeni katkılar sağlamasını diliyorum.

Nevruz, yüzyıllardır bütün Türk dünyasında dostluk, sevgi, coşku ve dayanışmanın adıdır.  Yaşama sevincinin, bolluk, bereketin egemen olduğu bir dünyanın bayramı kutlu olsun.

Türk dünyasında “Sultan Nevruz” adıyla kutlanan bu milli bayramın; tarihiyle, coğrafyasıyla, şiiriyle, şarkısıyla, gelenek ve görenekleriyle kutlu olmasını dilerim.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.