26 Nisan Cuma Festivale Davetlisiniz

26 Nisan Cuma Festivale Davetlisiniz

PAÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı öğrenci topluluklarından PAÜ Tiyatro Topluluğu’nun bu yıl on birincisini düzenlediği Üniversitelerarası Tiyatro Festivali 26 Nisan Cuma günü başlıyor.

A+A-

26 Nisan – 3 Mayıs 2019 tarihleri arasında Pamukkale Üniversitesi bünyesinde gerçekleştirilecek olan 11. Tiyatro Festivali, 26 Nisan Cuma günü saat 11.30’da Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz Kongre ve Kültür Merkezi önünden PAÜ Gölbahçe’ye kadar yapılacak kortej yürüyüşü ile başlayacak. Ayrıca festivalin ilk gününde PAÜ Rock Topluluğu da Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz Kongre ve Kültür Merkezi’nde konser verecek. Festivalin ilk oyunu ise PAÜ Hayal Perdesi Oyuncuları ekibinin 27 Nisan Cumartesi Günü Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz Kongre ve Kültür Merkezi’nde sahneleyeceği Yalancı adlı oyun olacak.

9 Tiyatro Grubu Olacak

Sekiz gün sürecek festivalde, PAÜ Tiyatro Topluluğu’nun Hayal Perdesi Oyuncuları ve Tabib-ül Curcuna ekibinin sahneleyeceği tiyatro oyunların yanı sıra Türkiye’nin çeşitli üniversitelerinden gelecek dokuz tiyatro topluluğunun oyunları da yer alacak. Festival kapsamında, İİBF A Blok Konferans Salonu’nda 30 Nisan Salı günü Bülent Çolak ile 1 Mayıs Çarşamba günü ise Nergis Öztürk ile söyleşiler de gerçekleşecek.

Festival programı için:

https://www.instagram.com/hayalperdemiz/

https://www.instagram.com/tabibulcurcuna/

                                         

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.