29 Ekim Coşkuyla Kutlandı

 29 Ekim Coşkuyla Kutlandı

Denizli’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Tüm Türkiye’de olduğu gibi coşkuyla kutlandı. Valilik önünde yapılan törene tüm protokol katıldı. 

A+A-

Denizli Hükümet Konağı önünde düzenlenen Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına başta Vali Hasan Karahan ve Büyükşehir Belediyesi Başkanı  Osman Zolan olmak üzere Denizli milletvekilleri, 11.Tugay komutanı ve Garnizon komutan vekili Piyade Albay   Bilal Öztürk ve çok sayıda vatandaş katıldı. Programa askeri araçla katılan Büyükşehir Belediyesi Başkanı  Osman Zolan 11.Tugay komutanı ve Garnizon komutan vekili Piyade Albay   Bilal Öztürk, bulvarda bulunan halkı selamladı ve halkın bayramlarını kutladı.

‘ Türk Milletinin Karakterine En Uygun İdare Şekli ‘

Coşkuyla kutlanan ve binlerce çocuğun, gencin, yaşlının katıldığı törende günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Vali Hasan Karahan yaptı. Karahan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘ Türk milletinin karakterine en uygun idare şekli ‘ diye tarif ettiği, geleceğin teminatı, dirilişin sembolü Cumhuriyetin Kuruluşunun 95. Yıl dönümünün kutlamanın coşkusunu  yaşadıklarını belirtti. Vali Karahan konuşmasını, Cumhuriyetin Kurucusu büyük Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, kanlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitleri, kahraman gazileri rahmetle, minnetle ve şükranla yad ederek noktaladı.


Ardından okullarda düzenlenen şiir, kompozisyon, resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödül verildi ve Büyükşehir Belediyesi halk oyunları ekibi tarafından gösteri yapıldı. Programın akışında ise Gaziler, şehit aileleri, askerler bir çok dernek üyeleri  ve  yüzlerce  öğrenci ellerinde bayraklarla protokole selam vererek 29 Ekim çocuk bayramı  programını  mutlu ve  coşkulu bir şekilde sonlandırdı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.